Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika HAPŠENJE zbog nasilnickog ponašanja i krivična prijava za tešku krađu
 
 

HAPŠENJE zbog nasilnickog ponašanja i krivična prijava za tešku krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su L. L. (22) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Postoje osnovi sumnje da su L. L. i dvojica izvršilaca za kojima policija intenzivno traga , 24. januara 2016. godine, dva sata posle ponoći, u centru Kragujevca, zbog ranije narušenih odnosa fizički napali trojicu mladića. Tom prilikom oni su zadobili lake telesne povrede. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, danas biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv muškarca (18) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Postoje osnovi sumnje da je on, u toku 2016. godine, obio stan u Aranđelovcu i iz njega oduzeo novac u iznosu od oko 4.000 evra. Policija je kod osumnjičenog pronašla deo oduzetog novca.

This content has been locked. You can no longer post any comment.