Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Koncerti
 
 

Koncerti

Koncertna sezona "Convivium Musicum 17/18"- Koncert Evgenije Jeremic

Koncertna sezona „Convivium Musicum 17/18“ nastavlja se nastupom izuzetne mlade umetnice Evgenije Jeremić, u utorak, 13. marta, u Galeriji Narodnog muzeja sa početkom od 20 časova.

KONCERT od Rahmanjinova do JAZZ-a

Umetnički savet Univerzitetske galerije poziva na KONCERT od Rahmanjinova do JAZZ-a:  Diana Jovanović, klavir Ana Stefanović, klavir Univerzitetska galerija 8. mart 2018. godine (četvrtak) u 19 časova.

Koncert gitariste nove italijanske scene - Don Antonio

U četvrtak, 08. marta u Kontakt galeriji SKC-a od 22 časa očekuje nas Koncert – Don Antonio. Antonio Gramentijeri (Antonio Gramentieri), jedan je od najcenjenijih muzičkih producenata i gitarista nove italijanske scene koji uspešno kombinuje sever i jug, bluz i džez atmosferu, Afriku i Mediteran, starinsku filmsku muziku i folk, te na taj način određuje zvuk moderne Italije kao toplu, neuhvatljivu, tajanstvenu i intrigantnu pojavu.

Duo Stojanović u Univerzitetskoj galeriji

Umetnička muzika srpskih autora za violončelo i klavir Duo Stojanović u četvrtak, 1. marta 2018. godine u Univerzitetskoj galeriji sa početkom od 19:00 časova (Ulica slobode b.b. Kragujevac). Duo Stojanović – čine Dušan Stojanović, violončelo i Radmila Stojanović, klavir. Svoj prvi nastup kao duo su zabeležili još 1989. godine u Kulturnom centru Beograda i od tada neprekidno nastupaju na koncertnim podijumima.

Koncert u Univerzitetskoj galeriji, Matijas Arter i Vladimir Blagojević

Pozivamo Vas da propratite prvi koncert koji Umetnički savet Univerzitetske galerije organizuje u ovoj koncertnoj sezoni: Matijas Arter, oboa/engleski rog/lupofon Vladimir Blagojević, harmonika 13. februar 2018. godine (utorak) u 19 časova u Univerzitetskoj galeriji (Ulica slobode b.b. Kragujevac).

Peti koncert sezone "Convivium Musicum 17/18" - ICstrings

Uz iskrene želje da Vam Nova Godina bude što lepša i uspešnija, pozivamo Vas na sledeći koncert koji organizuje Udruženje građana "CONVIVIUM MUSICUM".

BOŽIĆNI KONCERT UNIVERZITETA U KRAGUJEVCU

Umetnički savet Univerzitetske galerije Vas poziva na BOŽIĆNI KONCERT UNIVERZITETA U KRAGUJEVCU u Univerzitetskoj galeriji 9. januar 2018. godine (utorak) u 18 časova Na tradicionalnom Božićnom koncertu nastupiće profesori i najbolji studenti Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.

Koncert pijaniste Nemanje Egerića u Univerzitetskoj galeriji

U utorak, 26. decembra 2017. godine u 19 časova, na poslednjem koncertu u ovoj kalendarskoj godini u Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, nastupiće pijanista, Nemanja Egerić Na programu će se naći dela Baha, Berga i Betovena.

Četvrti koncert sezone „Convivium Musicum 17/18“ - LP Duo

Bilo bi nam zadovoljstvo da, ukoliko ste u mogućnosti, prisustvujete i medijski ispratite i podržite četvrti koncert sezone "Convivium Musicum 17/18", koji će se održati u sredu, 20. decembra u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije. Nastupa ansambl LP Duo, početak je od 20 časova, a ulaz je slobodan. Manifestaciju organizuje Udruženje građana "Convivium Musicum".

Dečiji koncert folklora u sali PMF-a

U četvrtak, 14. decembra, Sala PMF-a, od 19 časova nastupiće Dečiji koncert folklora.

Strana 1 od 16