Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

Obijali kuće u Stanovu i Šumaricama

Kragujevačka policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je Z.M.(23) i M.K.(29), obojica iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa.
predmeti sumarice.jpg - 142.49 Kb

Skener 2: Uhapšeno 6 odgovornih lica u Kragujevcu

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapsili su i zadržali dvojicu odgovornih lica privrednog društva Elektroporcelan, D.M. (1957) i Z.S.(1959) kao i S.S.S. (1954), odgovorno lice VST doo iz Beograda, D.N. (1956), odgovorno lice Lasernet sistemi iz Beograda, I.Ž. (1984), odgovorno lice Toner pro iz Beograda i V.M. (1952), odgovorno lice Deklo doo iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave
zatvor.jpg - 50.32 Kb

Uhapšen tokom krađe krova na osnovnoj školi

Kragujevačka policija je sprečila krađu bakarnog krova na Osnovnoj školi Svetolik Ranković u Aranđelovcu.
policija ceslja rtk.png - 190.76 Kb

Pronađena labaratorija za proizvodnju marihuane

Kragujevačka policija je pronašla u porodičnoj kući na periferiji Kragujevca mini labaratoriju za proizvodnju marihuane i veću količinu narkotika.
marihuana 2.jpg - 106.04 Kb

Petorica maloletnika uhapšena zbog razbojništva

Kragujevačka policija je privela i podnela krivične prijave protiv petočlane grupe maloletnika iz Kragujevca, osumnjičene da su na području Kragujevca izvršili četiri krivična dela razbojništvo.
pistolj.jpg - 159.89 Kb

Uhapšen zbog krijumčarenja migranta

Kragujevačka policija je u putničkom vozilu marke audi, zaustavljenom na području opštine Batočina, zatekla ilegalnog migranta iz Bangladeša (26) bez ikakvih dokumenata. 
policija_kg.jpg - 18.31 Kb

Uhapšena kriminalna grupa

Nakon intenzivnog rada, kragujevačka policija uhapsila je juče članove kriminalne grupe, za koje se sumnja da su na području grada u poslednja četiri meseca izvršili više krivičnih dela razbojništvo.
z2.jpg - 154.22 Kb

Diler uhapšen dok je prodavao heroin

Kragujevačka policija uhapsila je 24. marta S.Č.(41) u Topoli u trenutku kada je muskarcu (22) iz Velike Plane prodavao 4,5 grama heroina.
droga srbija.png - 249.96 Kb

Luka Karadzić izbegava suđenje za smrt studentkinje

Luka Karadžić (66), koji je optužen za izazivanje saobraćajne nesreće posle koje je preminula Branislava Rebić (21) iz Aranđelovca, juče se nije pojavio na suđenju pred Višim sudom u Kragujevcu. Agonija porodice Rebić i pravna lakrdija države Srbije je tako ušla u jedanaestu godinu.
luka-karadzic.jpg - 52.38 Kb

Rukovodstvo oštetilo Dom učenika za 1 600 000 dinara

Kragujevačka policija je 18.marta uhapsila i J.V.(53), rukovodioca finansijske službe Doma učenika srednjih škola u Kragujevcu i D.P.(36), blagajnika u Domu učenika, zbog sumnje da su oštetili Dom učenika za 1 600 000 dinara.

policija123.png - 457.75 Kb

Strana 1 od 105