Headlines:
 
 
 
 
Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

HAPŠENJA zbog krađa, razbojništva i posedovanja droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su A. S. (28), N. Đ. (25), D. P. (25) i U. K. (23) iz Kragujevca i, uz krivičnu prijavu, sproveli ih Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili 10 krivičnih dela - pet razbojništva i pet teških krađa na drzak način.

Uhapšeni zbog heroina i zaplenjenih cigareta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. M. (33) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičen za prodaju heroina

Pripadnici MUP iz Kragujevca, u saradnji sa policijom iz Jagodine, uhapsili su G. M. iz Ćuprije i odredili mu meru zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga.

Uhapšen otmičar maloletnika iz Kragujevca

Nakon višednevne potrage danas je policija uhapsila N.K. (21) iz Kragujevca, zbog sumnje da je u noći imeđu 5. i 6. juna izvšio krivična dela nasilničkog ponašanja i protivpravnog lišenja slobode.

ODUZETO 12,5 kilograma rezanog duvana i 668 paklica cigareta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su od uličnih preprodavaca, u toku prepodnevne akcije oduzeli 12,5 kilograma rezanog duvana i 668 paklica cigareta raznih proizvođača.

Aranđelovčanin uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. J. (32) iz Aranđelovca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Uhapšena tržišna inspektorka

Policija je uhapsila Z. R. (58), zaposlenu u Republičkoj tržišnoj inspekciji u Kragujevcu, i odredila joj meru zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da je primila mito.

Organizovani kriminal: prevara u osiguranju u saizvršilaštvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su policijskog službenika D. M, G. C, N. M, M.Đ, i vlasnika samostalne ugostiteljske radnje u Kragujevcu S. G, svi iz Kragujevca.

Uhapšen napadač na Milenića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu noćas su uhapsili osobu koja je napala funkcionera stranke "Zajedno za Šumadiju" i profesora Sašu Milenića i nanela mu tešku telesnu povredu, saopštio je MUP.

Sukob zbog poslova obezbeđenja

POSLE višednevne istrage, policija je uhapsila aktere pucnjave u kojoj su prošle nedelje u centru Kragujevca ranjena trojica mladića.

Strana 1 od 101