Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

Hapšenja zbog nasilničkog ponašanja, LTP i krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su N. R. (20) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je, u razmaku od šest sati, izvršio četiri krivična dela - dva nasilnička ponašanja, laku telesnu povredu i krađu.

Uhapšeni osumnjičeni za vatreni obračun

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivne potrage, uhapsili dvojicu osumnjičenih koji su, u Ulici kralja Aleksandra prvog Karađorđevića, učestovali u sukobu u kojem je muškarac (28) povređen hicem iz vatrenog oružja.

Uhapšen maloletnik (14) zbog krivičnih dela

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su maloletnika (14) iz Kragujevca i, uz krivičnu prijavu, sproveli ga sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva razbojništva, razbojništvo u pokušaju i krađu.

HAPŠENJA na licu mesta zbog obijanja trgovinske radnje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su uhapsili N. P. (19) i N. M. (19) iz Kragujevca i odredili im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa u pokušaju.

Hapšenja zbog izazivanja opšte opasnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada, identifikovali i uhapsili A. D. (23) iz Kragujevca, osumnjičenog da je 23. decembra 2016. godine, oko 03,30 sati, bacio ručnu bombu u dvorište porodične kuće tridesetogodišnjeg sugrađanina.

Saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo pesak

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila jutros oko 08,30 sati u Ulici dr Jovana Ristića u Kragujevcu, poginula je pedesettrogodišnja žena iz okoline Kragujevca. U trenutku dok je prelazila ulicu van obeleženog pešačkog prelaza, na nju je naletelo taksi vozilo ''dačia logan'', kojim je upravljao muškarac (43) iz Kragujevca.

PU Kragujevac: Zaplene opojne droge kanabis

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Kraljevu su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nakon intenzivnog operativnog rada presekli još jedan lanac trgovine narkoticima i uhapsili S. A. (21) iz Kragujevca, kod koga je pronađeno 1.128 grama opojne droge kanabis u suvom stanju.

Hapsenja zbog teskog ubistva u pokusaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nekoliko sati nakon izvršenog teškog ubistva u pokušaju, uhapsili osumnjičene D. D. (24), P. Š. (22), U. Đ. (22) i A. G. (21), svi iz Kragujevca i odredili im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Hapšenja zbog prevare

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Z. C. (1954) iz Kragujevca, osumnjičenog da je od novembra 2015. do oktobra 2016. godine, lažno se predstavljajući kao savetnik u kabinetu predsednika Vlade Republike Srbije, od dvoje oštećenih uzeo novac kako bi im, navodno, za uzvrat učinio neke usluge.

Pronadjeni narkotici i laboratorije za proizvodnju opojne droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Čačku su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nakon intenzivnog operativnog rada, pronašli laboratoriju za proizvodnju opojne droge i presekli organizovan lanac prodaje narkotika uživaocima u Kragujevcu.

Strana 1 od 109