Kragujevac online - Sve o gradu na jednom mestu

 
 
Headlines:
 
 
 
 
Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

Aranđelovčanin uhapšen zbog droge i oružja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. J. (32) iz Aranđelovca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Uhapšena tržišna inspektorka

Policija je uhapsila Z. R. (58), zaposlenu u Republičkoj tržišnoj inspekciji u Kragujevcu, i odredila joj meru zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da je primila mito.

Organizovani kriminal: prevara u osiguranju u saizvršilaštvu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal uhapsili su policijskog službenika D. M, G. C, N. M, M.Đ, i vlasnika samostalne ugostiteljske radnje u Kragujevcu S. G, svi iz Kragujevca.

Uhapšen napadač na Milenića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu noćas su uhapsili osobu koja je napala funkcionera stranke "Zajedno za Šumadiju" i profesora Sašu Milenića i nanela mu tešku telesnu povredu, saopštio je MUP.

Sukob zbog poslova obezbeđenja

POSLE višednevne istrage, policija je uhapsila aktere pucnjave u kojoj su prošle nedelje u centru Kragujevca ranjena trojica mladića.

Tri osobe ranjene u pucnjavi

Tri muškarca iz Kragujevca povređena su u pucnjavi koja se dogodila jutros, oko tri sata, u ulici Kneza Mihaila u Kragujevcu, kod Zelene pijace, saopšteno je danas iz policije.

Osumnjičen za krađu devet "Dačia"

Policija je uhapsila su V.S. (1981) iz Kragujevca, zbog sumnje da je od kraja prošle godine ukrao devet automobila "Dačia" području Kruševca, Paraćina, Jagodine, Velike Plane, Smederevske Palanke i Kragujevca, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

SINOĆ STIGLI IZ FRANCUSKE: Bračni par se ugušio zbog zapušenog odžaka!

Par je živeo u zaseoku Staro selo kraj groblja, a jutros ih je pronašla komšinica koja je došla po vodu u njihovo dvorište.

PUCNJAVA: Mladić ranjen u levo stopalo

On je zadobio tešku telesnu povredu i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Sin dijasporaca ubio razbojnika

Dok je pokušavao da opljačka kuću dijasporaca u selu Donja Rača kod Kragujevca, razbojnika Sašu Cvetkovića (35), samohranog oca dvoje maloletne dece, ubio je Vladan Milanović (38), pokušavajući da spase sebe i svoju baku Nadeždu.

Strana 1 od 100