Kragujevac online - Sve o gradu na jednom mestu

 
 
Headlines:
 
 
 
 
Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

PUCNJAVA: Mladić ranjen u levo stopalo

On je zadobio tešku telesnu povredu i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Sin dijasporaca ubio razbojnika

Dok je pokušavao da opljačka kuću dijasporaca u selu Donja Rača kod Kragujevca, razbojnika Sašu Cvetkovića (35), samohranog oca dvoje maloletne dece, ubio je Vladan Milanović (38), pokušavajući da spase sebe i svoju baku Nadeždu.

Pretučeni turisti iz Slovenije

Kragujevačka policija uhapsila je trojicu članova obezbeđnja Noćnog kluba Volpe, zbog sumnje da su pretukli trojicu državljanja Slovenije Policija je saopštila da su uhapšeni M. B. (27) iz Kragujevca, kao i V. L. (37) i M. M. (43) sa područja opštine Jagodina.

S "fantomkama" opljačkali banku u Kragujevcu

U Kragujevačkom naselju Aerodrom danas je nešto pre 15 časova opljačkana ekspozitura KBM banke i policija intenzivno traga za razbojnicima, izjavio je Slobodan - portparol Policijske uprave u Kragujevcu.

Prva žrtva gripa H1N1 u Kragujevcu

I pored svih napora lekara infektologa i anesteziologa Kliničkog centra Kragujevac, jedan pacijent oboleo od gripa, koji se lečio u Jedinici intenzivne nege Klinike za infektivne bolesti, preminuo je u noći između četvrtka i petka, saopšteno je juče iz kragujevačkog KC.

Zaplenjeno pola kilograma kokaina u Kragujevcu!

Pripаdnici Policijske uprave u Krаgujevcu, u sаrаdnji sа kolegаmа iz Beogrаdа, prošle noći su presekli još jedаn orgаnizovаn lаnаc prodаje droge uživаocimа nа području šumаdijskih opštinа.

Aranđelovac: Uhapšen zbog heroina

U putničkom vozilu zaustavljenom u okolini Aranđelovca, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu pronašli su više kesa, u sa 607,8 grama heroina.

Knić: Muškarac teško povređen u požaru

Prilikom paljenja niskog rastinja na livadi u mestu Žunje kod Knića, teško je povređen meštanin ovog sela star 73 godine.

Napao oca i slomio mu nos

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su uhapsili G. C. (34) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Zaplena kokaina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa kolegama iz Pančeva, na području ove opštine zaplenili 58,9 grama kokaina.

Strana 1 od 99