Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

Hapšenja zbog prevare

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Z. C. (1954) iz Kragujevca, osumnjičenog da je od novembra 2015. do oktobra 2016. godine, lažno se predstavljajući kao savetnik u kabinetu predsednika Vlade Republike Srbije, od dvoje oštećenih uzeo novac kako bi im, navodno, za uzvrat učinio neke usluge.

Pronadjeni narkotici i laboratorije za proizvodnju opojne droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Čačku su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nakon intenzivnog operativnog rada, pronašli laboratoriju za proizvodnju opojne droge i presekli organizovan lanac prodaje narkotika uživaocima u Kragujevcu.

Preduzete mere protiv lica koja su koristila vatreno oruzje na svadbenom veselju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu podneće krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Srpski biciklizam u šoku posle pogibije Dejana Marića na trci u Kini

U Kini se desila velika tragedija, za Srbiju, za srpski sport za biciklizam. Dejan Marić, 25-godišnji vozač Metalca iz Kraljeva, reprezentativac naše zemlje izgubio je život na trci „Vuji“ u kineskoj provinciji Fudžijan.

MUP: Zajednička akcija srpske i nemačke policije

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u zajedničkoj akciji srpske i nemačke policije, kojom je zadat veliki udarac organizovanim narko kartelima, uhapšeno 30 osoba, kao i da su akciji srpske policije uhapšene 123 osobe u više gradova zbog sumnje da su počinili krivična dela iz oblasti opšteg i organizovanog kriminala.

Sa 15. sprata ove zgrade pet ljudi je skočilo u SIGURNU SMRT!

Ne možemo gvožđem da okujemo stakla u hodnicima, ovo je soliter od 17 spratova, to bi bila ogromna investicija. Ne možemo zgradu da pretvorimo u zatvor!

Hapšenje u centru Kragujevca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, petnaestak minuta nakon izvršenog razbojništva u centru grada, identifikovali i uhapsili osumnjičenog N. Đ. (20) iz Kragujevca.

Policajac iz Kragujevca pucao sebi u glavu nakon proslave godišnjice braka

Policajac Marko Muruzović (28) iz Kragujevca preminuo je u Kliničkom centru zbog teških povreda glave koje je sam sebi naneo prošlog utorka, nakon proslave godišnjice svog venčanja. Lekari su se uzaludno borili za njegov život, ali mu nije bilo spasa, jer je iz službenog pištolja pucao sebi u slepoočnicu.

Hapšenje zbog TTP u Korićanima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili M. J. (24) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Došlo je do nesporazuma, nisam nikog ubio!

N.D. (34) iz Kragujevca, koji je uhapšen zbog sumnje da je nakon svađe zbog računa za prevoz od 180 dinara, napao taksistu Branislava Đukića (66), nakon čega je ovaj preminuo za volanom, saslušan je danas u Višem tužilaštvu.

Strana 1 od 108