Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

Uhapšeno lice sa poternice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su R. S. (35) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je u Kragujevcu izvršio krivična dela razbojništvo, teška krađa i krađa.

Hapsenja zbog krivičnog dela, razbojnistva i kradja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili M. J. (22) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija.

Zasađene biljke marihuane pronađene u porodičnoj kući

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili G. B. (36) iz Kragujevca i odredili mu zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Teško ubistvo u pokušaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada i u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kragujevcu, uhapsili M. S. (41), državljanina Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju. M.S. se tereti da je juče, oko 12,30 sati, u Beogradskoj ulici u Kragujevcu, dvadesetdevetogodišnjem Kragujevčaninu u predelu stomaka i grudi nožem naneo tešku telesnu povredu opasnu po život.

Teška krađa, pokradeno 0,5 kg zlatnog nakita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili četrdesetsedmogodišnju ženu iz Kragujevca i odredili joj meru zadržavanja do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška krađa.

Razbojnistva u poslovnici "PTT Srbija"

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili razbojništvo izvršeno u poslovnici ''PTT Srbija'', u Ulici vojvode Putnika u Kragujevcu.

HAPŠENJA zbog krijumčarenja migranata

Nakon intenzivnog operativnog rada i pravovremene razmene podataka sa mađarskom policijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije - Regionalni centar u Subotici, u saradnji sa policijskim upravama u Subotici, Kikindi, Leskovcu, Kragujevcu i Žandarmerijom, uhapsili su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici, 11 osoba, osumnjičenih da su sa teritorije Srbije na teritoriju Mađarske prokjumčarili nekoliko desetina iregularnih migranata iz Turske, Avganistana i Pakistana.

HAPŠENJA zbog krivičnih dela izvršenih izgradnjom i prodajom stanova

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili B. O. (43), odgovorno lice preduzeća ''Srećković kvadrati'' iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio 10 krivičnih dela zloupotreba položaja odgovornog lica, 10 krivičnih dela falsifikovanje službene isprave, dva krivična dela poreska utaja i krivično delo građenje bez građevinske dozvole.

MUP: Rasvetljeno 17 krivičnih dela zloupotreba položaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada i u saradnji sa Višim javnim tušilaštvom u Kragujevcu, rasvetlili 17 krivičnih dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave i uhapsili petoricu odgovornih lica privrednih društava ''BSG'' iz Čačka i '''DN plus'' iz Kruševca.

Dečaka udario voz dok je pretrčavao prugu

Četrnaestogodišnji dečak povređen je dnaas kada ga je, dok je pretrčavao prugu, udario teretni voz u naselju Ilina voda u Kragujevcu, javio je RTS.

Strana 1 od 107