Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

MUP: Rasvetljeno 17 krivičnih dela zloupotreba položaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, nakon intenzivnog operativnog rada i u saradnji sa Višim javnim tušilaštvom u Kragujevcu, rasvetlili 17 krivičnih dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave i uhapsili petoricu odgovornih lica privrednih društava ''BSG'' iz Čačka i '''DN plus'' iz Kruševca.

Dečaka udario voz dok je pretrčavao prugu

Četrnaestogodišnji dečak povređen je dnaas kada ga je, dok je pretrčavao prugu, udario teretni voz u naselju Ilina voda u Kragujevcu, javio je RTS.

Uhapšen zbog sumnje da je opljačkao pekaru

Policija je danas uhapsila Kragujevčanina M.M. (37) zbog sumnje da je opljačkao pekaru.

policija123.png - 457.75 Kb

Dve osobe poginule, četiri povređene u stravičnom sudaru dva vozila

Svedovci kažu da su vozila pretvorena u zgužvani lim, a tela poginule i povređenih jedva su oslobođena iz vozila.

Uhapšene četiri osobe zbog zloupotrebe položaja i falsifikovanja

Uhapšene četiri osobe zbog postojanja sumnje da su zloupotrebili položaj odgovornog lica i falsifikovali službene isprave Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju" i Opštinu Rača oštetil za 5.946.217 dinara. Uhapšeni su N.P. (44), odgovorno lice građevinskog preduzeća "Grad kop" iz Beograda, M.S. (45), zaposleni u tom preduzeću, R.D. (51) iz Velikog Gradišta, koji je nadzorni organ u JP "Direkcija za izgradnju opštine Rača" i I.T. (37) iz Novog Sada, odgovorni izvođač ispred preduzeća Grad kop.
policija_kg.jpg - 18.31 Kb

Otkrivene dve labaratorije za proizvodnju droge

Kragujevačka policija je nakon intenzivnog operativnog rada, otkrila dve labaratorije za proizvodnju droge i uhapsia četiri osobe osumnjičene da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili proizvodnjom i prometom narkotika.
lab marihuana.jpg - 130.31 Kb

Uhapšen zbog prevara i krađa

Kragujevačka policija uhapsila je O.T.(43) iz Čačka, zbog postojanja sumnje da je na području Kragujevca, Beograda i Novog Sada, izvrsio 13 krivičnih dela prevara, krađa i utaja.
lisice-hapsenje-5271.jpg - 27.85 Kb

Oteli muškarca, pa mu pucali u nogu

Kragujevačka policija uhapsila je M.M. (33) i S.M. (30) iz Kragujevca, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela laka telesna povreda, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, protivpravno lišenje slobode i sprečavanje i ometanje dokazivanja.
lisice-hapsenje-5271.jpg - 27.85 Kb

Usmrtio pešaka, pa pobegao

Kragujevačka policija uhapsila je N.K. (23) iz Kragujevca i odredila mu meru zadržavanja u trajanju od 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv beznednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
lisice-hapsenje-5271.jpg - 27.85 Kb

Obijali kuće u Stanovu i Šumaricama

Kragujevačka policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je Z.M.(23) i M.K.(29), obojica iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa.
predmeti sumarice.jpg - 142.49 Kb

Strana 1 od 106