Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

Uhapšene četiri osobe zbog zloupotrebe položaja i falsifikovanja

Uhapšene četiri osobe zbog postojanja sumnje da su zloupotrebili položaj odgovornog lica i falsifikovali službene isprave Javno preduzeće "Direkcija za izgradnju" i Opštinu Rača oštetil za 5.946.217 dinara. Uhapšeni su N.P. (44), odgovorno lice građevinskog preduzeća "Grad kop" iz Beograda, M.S. (45), zaposleni u tom preduzeću, R.D. (51) iz Velikog Gradišta, koji je nadzorni organ u JP "Direkcija za izgradnju opštine Rača" i I.T. (37) iz Novog Sada, odgovorni izvođač ispred preduzeća Grad kop.
policija_kg.jpg - 18.31 Kb

Otkrivene dve labaratorije za proizvodnju droge

Kragujevačka policija je nakon intenzivnog operativnog rada, otkrila dve labaratorije za proizvodnju droge i uhapsia četiri osobe osumnjičene da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili proizvodnjom i prometom narkotika.
lab marihuana.jpg - 130.31 Kb

Uhapšen zbog prevara i krađa

Kragujevačka policija uhapsila je O.T.(43) iz Čačka, zbog postojanja sumnje da je na području Kragujevca, Beograda i Novog Sada, izvrsio 13 krivičnih dela prevara, krađa i utaja.
lisice-hapsenje-5271.jpg - 27.85 Kb

Oteli muškarca, pa mu pucali u nogu

Kragujevačka policija uhapsila je M.M. (33) i S.M. (30) iz Kragujevca, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela laka telesna povreda, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, protivpravno lišenje slobode i sprečavanje i ometanje dokazivanja.
lisice-hapsenje-5271.jpg - 27.85 Kb

Usmrtio pešaka, pa pobegao

Kragujevačka policija uhapsila je N.K. (23) iz Kragujevca i odredila mu meru zadržavanja u trajanju od 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv beznednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.
lisice-hapsenje-5271.jpg - 27.85 Kb

Obijali kuće u Stanovu i Šumaricama

Kragujevačka policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsila je Z.M.(23) i M.K.(29), obojica iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška krađa.
predmeti sumarice.jpg - 142.49 Kb

Skener 2: Uhapšeno 6 odgovornih lica u Kragujevcu

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapsili su i zadržali dvojicu odgovornih lica privrednog društva Elektroporcelan, D.M. (1957) i Z.S.(1959) kao i S.S.S. (1954), odgovorno lice VST doo iz Beograda, D.N. (1956), odgovorno lice Lasernet sistemi iz Beograda, I.Ž. (1984), odgovorno lice Toner pro iz Beograda i V.M. (1952), odgovorno lice Deklo doo iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave
zatvor.jpg - 50.32 Kb

Uhapšen tokom krađe krova na osnovnoj školi

Kragujevačka policija je sprečila krađu bakarnog krova na Osnovnoj školi Svetolik Ranković u Aranđelovcu.
policija ceslja rtk.png - 190.76 Kb

Pronađena labaratorija za proizvodnju marihuane

Kragujevačka policija je pronašla u porodičnoj kući na periferiji Kragujevca mini labaratoriju za proizvodnju marihuane i veću količinu narkotika.
marihuana 2.jpg - 106.04 Kb

Petorica maloletnika uhapšena zbog razbojništva

Kragujevačka policija je privela i podnela krivične prijave protiv petočlane grupe maloletnika iz Kragujevca, osumnjičene da su na području Kragujevca izvršili četiri krivična dela razbojništvo.
pistolj.jpg - 159.89 Kb

Strana 1 od 106