Naslovi:
 
 
 
 
Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

PU Kragujevac: Hapšenja zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja TTP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su I. I. (37), N. Đ. (30), P. S. (33) i B. M. (32), svi iz Kragujevca i odredili im meru zadržavanja do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda.

MUP Kragujevac rasvetlio 24 krivična dela

Operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu rasvetlili su 24 krivična dela, izvršena u proteklih mesec dana.

MUP Aranđelovac: Krivične prijave za krađu dva putnička vozila marke ''jugo''

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvojice muškarca (21 i 19 godina), obojica iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Dve osobe poginule u saobraćajnoj nezgodi

U saobraćajnoj nezgodi, koja se tokom noći dogodila u mestu Donje Grbice kod Kragujevca, poginule su dve osobe. Putničko vozilo marke ''golf'', kojim je upravljao pedesetsedmogodišnji muškarac je, u zaseoku Selište, sletelo sa kolovoza i prevrnulo se na bočnu stranu.

Tri saobraćajne nesreće u Kragujevcu

U Kragujevcu su se jutros dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima ima i nastradalih osoba. Prema rečima direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Aleksandra Kličkovića, u udesu u kod crkve u Vašarištu poginuo je vozač. Prema njegovim rečima, jutros oko 10 do šest, vozilo je udarilo u banderu, a vozač je nastradao na mestu nesreće. Gotovo istovremeno, u 6 sati i 45 minuta, dogodile su se nesreće u Ilićevu i Šumaricama.

HAPŠENJE zbog nasilnickog ponašanja i krivična prijava za tešku krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su L. L. (22) iz Kragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

PU KG: zadrzavanja zbog prinude

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Кragujevcu uhapsili su B. P. (39) iz Кragujevca i odredili mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prinuda.

Unuštavanje neekspoldiranih ubojnih sredstava

U cilju sprovođenja mera zaštite i spasavanja stanovništva i materijalnih i kulturnih dobara od neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) u miru obaveštavamo Vas da će dana 22.01.2016. godine tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) Uprave za civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije izvršiti preuzimanje, transport i uništavanje NUS-a na teritoriji opštine Topola i opštine grada Кragujevca.

MUP Kragujevac: Pronađeno 496 grama marihuane i gram kokaina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su i, uz krivičnu prijavu, Višem javnom tužilaštvu sproveli G. J. (40) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. G. J. je uhapšen prilikom prodaje marihuane uživaocu opojne droge u Kragujevcu.

UHAPŠENI zbog osnova sumnje izvršenja krađe, razbojništva i prevara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su i, uz krivičnu prijavu, Osnovnom javnom tužilaštvu sproveli P. R. (35) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa na naročito drzak i bezobziran način, prevara i krađa.

Strana 1 od 104