Kragujevac online - Sve o gradu na jednom mestu

 
 
Headlines:
 
 
 
 
Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika
 
 

Hronika

Otkrili 101,5 kilograma presovane marihuane

Kragujevačka kriminalistička policija sinoć je presekla lanac krijumčarenja droge sa područja Kosova i Metohije u centralnu Srbiju.

Uhapšeni međunarodni prevaranti

U Srbiji uhapšeno troje stranih državljanina osumnjičenih za prevare u više država, potvrdio je tužilac Miljko Radisavljević.

Uhapšen zbog skanka i oružja

Kragujevačka kriminalistička policija je uhapsila B. J. (34) iz Kragujevca zbog sumnje za dva krivična dela.

Udes izazvao požar na benzinskoj pumpi

Posle udesa, automobil „alfa romeo“, jutros oko 2,45 naleteo je na aparat za točenje goriva na benzinskoj stanici „NIS petrol“ kod Velikog parka, u Kragujevcu.

PORODICA UBIJENE MANEKENKE: Zar sudije nemaju decu?

- Šta treba da se dogodi u ovoj državi da neko ko je dokazano ubio bude i osuđen? - kaže sestra ubijene manekenke Tanja Červenko, posle odluke Apelacionog suda da poništi presudu ubici Darijanu Musiću.

Teška saobraćajka na autoputu

Jagodina -- Dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na auto-putu kod Jagodine, saopštila je danas jagodinska policija.

Pijani razbijali izloge po centru

Kragujevačka policija privela jutros dvojicu mladića koji su u alkoholisanom stanju polupali više izloga u centru grada.

KG: Pod uticajem narkotika napao majku

Zbog osnovane sumnje da je u porodičnoj kući napao svoju majku, kragujevačka policija uhapsila je S.T.(22).

Smederevo: Policajac autom pokosio dve žene

Smederevski policajac D. M. (35) pod dejstvom alkohola izgubio je kontrolu nad vozilom, izleteo na trotoar i udario dve žene na ulazu u trgovinu.

Za trgovinu ženama četvorici makroa 46 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio četvoročlanu oranizovanu kriminalnu grupu na čelu Miroslavom Marinkovićem na ukupno 46 godina zatvora zbog seksualne eksploatacije žena i primoravanja na prostituciju.

Strana 1 od 98