Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Bioskopski repertoar
 
 

Bioskopski repertoar

Sjajni naslovi koji će vas ugrejati ove zime u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

Hladni dani nam tek predstoje i ako se još uvek niste pripremili, pravi je trenutak da to uradite sada, jer je bioskop Cineplexx Kragujevac Plaza pripremio sjajne naslove za ovu filmsku zimu koji će vas svakako ugrejati.

U Cineplexx-u 4 nova filma

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova:

SVETSKA PREMIJERA FILMA „ČUDO“ OVE SREDE U BIOSKOPU CINEPLEXX KRAGUJEVAC PLAZA

Film urađen po bestseler knjizi sa vrha Njujork Tajms liste zatvara Cineplexx Porodične dane Kragujevac. Ostvarenje inspirisano najčitanijim bestselerom sa Njujork Tajms liste o dečaku Avgustu Pulmanu biće premijerno prikazano u sredu 15. novembra od 19 časova.

Četiri nova filmska naslova i jedna premijera u okviru redovnog repertoara

Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza za period od 9. do 15. novembra ima nove filmske naslove. Ove nedelje nalaze se četiri nova naslova i jedna premijera u okviru redovnog repertoara:

Najpopularniji filmovi iz protekle godine i svetska premijera filma „Čudo“

Mame, tate, mališani, imamo za vas dobre vesti! Cineplexx Porodični dani postaju bogatiji, raskošniji i traju duže! U periodu od 9. do 15. novembra u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza će se održati po prvi put manifestacija pod nazivom „Porodični dani – festival dečijeg filma” uz prikazivanje najpopularnijih naslova za najmlađe iz protekle godine i specijalnu cenu ulaznice. Ali to nije sve!

Novo u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza od 26. oktobra

Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza za od 26. oktobra bogatiji za četiri nova naslova, jednu premijeru i jednu pretpremijeru.

Cineplexx: Ove nedelje 4 nova naslova i premijera

Repertoar bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza od danas je bogatiji za 4 nova filmska naslova i jednu premijeru. Pogledajte trejlere filmova koji će se od 19. oktobra naći na repertoaru bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

Cineplexx: Četiri nova filmska naslova i jedna premijera

Od 12. oktobra na repertoaru se prikazuju četiri nova naslova i jedna premijera:

„Blejd raner 2049“ u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

Karte za kultni nastavak naučno-fantastičnog filma Blejd raner od danas su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza.

Po prvi put Ladies i Men`s night iste večeri u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

Povodom poslednjeg dana leta, 21. septembra od 20 časova, u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza će se održati nesvakidašnje dešavanje – veče za dame i muškarce uz odlične filmove i super poklone! Pripadnice nežnijeg pola imaće priliku da pogledaju inspirativnu i romantičnu priču o ljubavi, prijateljstvu i porodici, „Ponovo kod kuće“ sa Ris Viterspun u glavnoj ulozi, dok će muškarci uživati uz nastavak akcione komedije „Kingsman: Zlatni krug“ sa fantastičnom glumačkom postavom.

Strana 1 od 19