Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali
 
 

Festivali

Lovefest ove godine od 3. do 5. avgusta u Vrnjačkoj Banji

Jedan od najvećih muzičkih festivala u regionu Lovefest, pod sloganom #NextLevel doživeće svoje jedanaesto izdanje u Vrnjačkoj Banji, a publici je konačno poznat i datum festivala. Od 3. do 5. avgusta na četiri muzičke bine nastupiće više od 200 izvođača, među kojima će se, prema nagoveštajima organizatora, naći kultna imena svetske elektro scene.

Dance4Life: Jedan je cilj – igraj za život!

Dvodnevni humanitarni festival pod nazivom "Dance4Life" okupiće najveće zvezde domaće klupske scene 2. i 3. decembra u Hali 5 Beogradskog sajma sa ciljem da se prikupe sredstva za lečenje Marija Jurešića i kupovinu medicinskih aparata za lečenje obolelih u Srbiji.

Najavljen program 17. Internacionalnog JazzFesta Kragujevac

U Kragujevcu će i ove godine uz podršku lokalne samouprave, a u organizaciji agencije Rekreativno i Art Kvart od 28. do 30. oktobra biti održan Internacionalni Jazz festival, 17. po redu.

Na šestom izdanju Šumadija festa nastupiće 12 izvođača

Na šestom izdanju festivala nastupiće 12 izvođača na glavnoj bini dok će na zvaničnim after fest žurkama nastupiti još 8 Dee Jay-a čija će imena biti objavljena u narednom periodu.

Na šestom izdanju Šumadija festa nastupiće 12 izvođača

Na šestom izdanju festivala nastupiće 12 izvođača na glavnoj bini dok će na zvaničnim after fest žurkama nastupiti još 8 Dee Jay-a čija će imena biti objavljena u narednom periodu.

S.A.R.S. I GEO DA SILVA NA VI ŠUMADIJA FESTU

Beogradski bend „S.A.R.S.“ ove godine slavi deseti rođendan pa će u okviru proslave ovog jubijeja nastupiti na šestom izdanju Šumadija festa koji se ove godine održava u hali Šumadija sajma 14. i 15. oktobra u Kragujevcu.

HLADNO PIVO na Šumadija festu 2016.

Poštovani sa ponosom Vam najavljujemo prvog hedlajnera na šestom po redu Šumadija festivalu koji će se ove godine održati 14. i 15. oktobra u hali Šumadija Sajma u Kragujevcu.

Arsenal 06:Viva Vox, Bajaga, Skunk Anansie

Šesti po redu Arsenal fest, na Kneževom arsenalu, svojim sjanim nastupima obeležili su Viva vox, Bajaga i instruktori, Skunk Anansie, Kepa & Free Spirits, Nikola Vranjković i mnogi drugi. Main stage, Garden Stage i Explosive dj stage prema procenama organizatora posetilo je vise od 7 000 obožavaoca ovog tradicionalog kragujevačkog festivala.
z arsenal.jpg - 85.09 Kb

Invazija dobrog zvuka na Arsenal Festu 2016.

Ovogodišnji Arsenal Fest održava se od 23. 24. i 25. juna u Kragujevcu, srcu Šumadije, nekadašnjoj prestonici Srbije.

Pored Main, Garden i Explosive Dj stage tu su još i Air Guitar Stage, Silent Stage, brojni štandovi sa suvenirima, informacijama i sl...u nastavku pogledajte detaljniji program kao i na zvaničnom sajtu festa arsenalfest.rs

Lovefest priprema veliko rođendansko iznenađenje

Posle plasmana u 10 najboljih festivala u Evropi i decenije postojanja na muzičkoj sceni Balkana, organizatori Lovefesta odličili su da u godini kada slave jubilarno izdanje naprave još jedan događaj za desetku.

Strana 1 od 8