Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak
 
 

Ženski kutak

Ladies Night uz Breda Pita, Marion Kotijar i poklone iznenađenja za sve dame

Da li je ljubav jača od rata? Odgovor na ovo pitanje daje očaravajuća ratna drama i strastvena ljubavna priča reditelja Roberta Zemekisa “Saveznici” koja će biti prikazana u okviru Ladies Night događaja u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u četvrtak, 1. decembra, sa početkom u 20 časova.

Zbog ove dve greške nemate sreće u ljubav

Mislite da radite sve što je u vašoj moći, ali vam ljubavna sreća uvek izmiče? Velika je verovatnoća da pravite ove dve greške

Male promene u ishrani koje će dati velike rezultate

Dobro osmišljen izbor namirnica i pažljiva priprema mogu da vam pomognu da smršate bez dijete. Najlakši način da na zdrav i efikasan način izbubite višak kilograma jeste uvođenje malih promena u svakodnevnu ishranu. Specijalista za ishranu i profesorka Medicinskog fakulteta u Beogradu, dr Jagoda Jorga daje nekoliko predloga za zdrave i lake izmene koje nećete ni osetiti.

Sačuvajte vaše lice

Sačuvajte vaše lice – 5 loših navika koje treba da izbegavate

 

Kako do kovrdžave kose koja će ukrasti svačiju pažnju

Često ljudi koji imaju kovrdže žele pravu kosu jer je nju lakše ukrotiti. To je zaista šteta. Odgovarajuća nega i pravi trikovi za oblikovanje će Vam dati moć nad divljim talasima i pretvoriti krutu kovrdžavu kosu u meke svilene lokne.

Savladajte trikove profesionalnih šminkera

Sunđere, aplikatore, različite četkice i češljiće posmatrajte kao alat uz pomoću kojeg ćete od sebe napraviti malo umetničko delo. Uz naše savete naučićete da izaberete pravi pribor, ali i da s njim baratate baš kao profesionalac.

 

Dženifer Aniston konačno otkrila tajnu savršene kose

Slavna glumica, čija je kosa uvek bila predmet obožavanja mnogih devojaka, konačno je otkrila tajnu svoje uvek savršene frizure.

 

Da li je plavi karmin novi trend?

Poznata pevačica Rijana na promociji svoje nove kolekcije River Island ponela je veoma zanimljivu šminku.

Modni trendovi: Najpopularnije boje za jesen 2013.


Svake godine kompanija “Pantone” koja je već skoro pola veka neprikosnoveni autoritet kada su boje u pitanju i ove sezone pomaže dizajnerima u plasiranju najpolularnijih tonova za jesen 2013 godine.

Žene otvorile dušu o muškarcima

Žene smatraju da muškarci ne znaju ništa i da su korisni samo za ubijanje paukova i roštiljanje, nalazi su najnovijih studija.

Strana 1 od 16