Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Festivali Večeras počinje prodaja ulaznica za Lovefest
 
 

Večeras počinje prodaja ulaznica za Lovefest

Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u Srbiji i regionu, ovog leta biće održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a prodaja festivalskih ulaznica počinje večeras u 21h.
lovefest.jpg - 612.30 Kb

Najbrži i najvatreniji fanovi festivala ljubavi, svoju trodnevnu kartu moći će da kupe po posebnoj ceni od 19 EUR do nedelje 8. maja u 21h, kada će festival na svojoj zvaničnoj facebook stranici objaviti line up za ovogodišnje izdanje. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima, kao i u svim WIN WIN radnjama.

lovefest22.jpg - 155.25 Kb

Lovefest slavi deseti rođendan!Lovefest će ovog leta doživeti svoje jubilarno izdanje i proslaviti prvu deceniju postojanja, a prema rečima organizatora 2016-ta godina sa sobom nosi velike promene i iznenađenja za sve. U proteklih deset godina festival ljubavi je doživeo bitne transformacije. Od muzičkog događaja za desetak hiljada ljudi Lovefest je prerastao u manifestaciju za 70.000 posetilaca iz celog sveta i događaj od vitalnog značaja za razvoj turizma kako Vrnjačke Banje, tako i cele Srbije.

love_fest.jpg - 157.98 Kb

Festival ljubavi do sada je čak dva puta nominovan za najbolji u Evropi, a do sada je ugostio svetske zvezde među kojima su Jeff Mills, Fedde Le Grand, Booka Shade, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin, kao i brojne bendove kao što su Laibach, Partibrejkersi, Darko Rundek, Dubioza Kolektiv, Who See i mnoge druge.

Prema najavama organizatora jubilarno izdanje festivala ljubavi ugostiće brojne svetske zvezde, a da li je među njima i neki od vaših favorita moći ćete da saznate već u nedelju, 8. maja u 21h na zvaničnoj facebook stranici i sajtu festivala.

This content has been locked. You can no longer post any comment.