Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Izgoreo automobil funkcionera SNS-a
 
 

Izgoreo automobil funkcionera SNS-a

- Ni sa kim nisam imao ni privatan, ni problem poslovne prirode. Očekujem od policije da nađe počinioce ovog dela i kazni ih u skladu sa zakonom - kaže funkcioner SNS-a Nenad Miletić.

U Čačku je, u Ulici Rada Azanjca, izgoreo parkirani automobil Nebojše Miletića, lokalnog funkcionera Srpske napredne stranke, koga je pre tri dana poverenik SNS-a dr Aleksandar Radojević imenovao za poverenika u Mesnom odboru “Park” u Čačku, saopšteno je iz SNS.

Stanovnik ove ulice je preksinoć, prolazeći pored vozila, primetio veliki dim iz automobila, te istog momenta pozvao policiju. Ubrzo su stigle ekipe policije i vatrogasne službe, čijom je blagovremenom i brzom intervencijom sprečen požar većih razmera.

Ekipe inspektora su obavile detaljan uviđaj, uzeti su uzorci sa zapaljenog vozila i prosleđeni na analizu. Srpska napredna stranka očekuje od nadležnih organa da profesionalno obave svoj posao, dodaje se u saopštenju.

Funkcioner SNS-a Nenad Miletić kazao je da nema nikakav sukob sa bilo kim koga bi eventualno povezao sa ovim događajem.

- Ni sa kim nisam imao ni privatan, ni problem poslovne prirode. Očekujem od policije da nađe počinioce ovog dela i kazni ih u skladu sa zakonom – rekao je Milietić Tanjugu, dodajući da će uzroci paljenja vozila biti ustanovljeni nakon analize i veštačenja.

Izvor:Telegraf.rs/Tanjug

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži