Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Energetika pobedila ledeni talas
 
 

Energetika pobedila ledeni talas

energetikaKragujevčani, makar oni čiji su stanovi na sistemu centralnog grejanja, nisu imali problema tokom dvonedeljnog ledenog talasa. Radijatori su bili topli i noću, a zaposleni u ''Energetici'' omogućili su da sistem besprekorno funkcioniše. Računi za toplotnu energiju sada neće biti uvećani, a nešto više novca zbog produženog grejanja ''Energetika'' će od korisnika naplaćivati u ratama.

U ''Energetici'' su zadovoljni funkcionisanjem sistema centralnog grejanja tokom dvonedeljnog ledenog talasa. Ističu da su blagovremenim remontom svih postrojenja i adekvatnim ugovorima sa dobavljačima energenata bili spremni i za ekstremne uslove.Tokom ledenog talasa svi zaposleni muškarci u ''Energetici'' bili su radno angažovani u proizvodnji koja se odvijala bez prekida.

To, kako tvrde u menadžmentu ovog preduzeća, još jednom dokazuje da se radi o odgovornom i veoma teškom poslu.Dobra vest je i da ''Energetika'' prve račune neće uvećavati. Dodatno grejanje, kako je najavljeno, bi}e naplaćeno kasnije u više rata, tako da mesečnom nivou ne optereti previše kućne budžete gradjana.

Izvor: RTK

This content has been locked. You can no longer post any comment.