Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Odlična ponuda Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede
 
 

Odlična ponuda Direktne Banke na Šumadijskom sajmu poljoprivrede

Direktna Banka učestvuje na 15. Šumadijskom sajmu poljoprivrede koji se od 06. do 09. septembra održava u Kragujevcu. U periodu održavanja Sajma, Banka će predstaviti svoje Agro kredite koji nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava omogućava adekvatnu finansijsku podršku uz veoma jednostavnu proceduru prilikom podnošenja zahteva.

„Direktna Banka u svojoj ponudi ima kratkoročne i dugoročne dinarske kredite sa fiksnom kamatnom stopom, za finasiranje obrtnih sredstava i ulaganja u sve poslovne aktivnosti poljoprivrednih gazdinstava, poput ratarstva, stočarstva, voćarstva i povrtarstva. Naši Agro krediti se odobravaju bez depozita i učešća, u iznosu do 1.200.000 dinara, a sredstva se mogu iskoristiti za nabavku robe, sirovina, materijala, gotovih proizvoda i usluga koje poljoprivrednici koriste u proizvodnji, istakao je Dragan Pejčinović, direktor Regionalnog centra Kragujevac.

Cilj Direktne Banke je da klijentima obezbedi kreditnu podršku po najkonkurentnijim uslovima i tako podstakne pozitivne rezultate poljoprivrednog sektora u zemlji. Kratkoročni krediti imaju fiksnu nominalnu kamatnu stopu koja iznosi 0% godišnje, dok je rok otplate od godinu dana moguće prilagoditi sezonskoj prirodi posla i kredit servisirati u vidu mesečnih, tromesečnih ili šestomesečnih rata. Dodatna prednost Agro kredita Direktne Banke ogleda se i u brzini odobrenja kredita koje može biti i za nekoliko dana po dostavljenoj potpunoj dokumentaciji.

Prisustvo Direktne Banke na Šumadijskom sajmu prilika je za sve zainteresovane poljoprivrednike da direktno od bankarskih savetnika saznaju na koji način i uz koje kreditne proizvode mogu značajno da doprinesu razvoju svog poljoprivrednog gazdinstva i uvećaju prinos.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži