Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Subvencije za poslodavce
 
 

Subvencije za poslodavce

nzsNacionalna služba za zapošljavanje raspisala je javni poziv poslodavcima za dodelu subvencije za otvaranje novih radnih mesta u 2012. godini. Subvencija se odobrava u jednokratnom iznosu, poslodavcima koji zapošljavaju do 50 nezaposlenih lica, odnosno do 19 nezaposlenih osoba u slučaju kada poslodavac zapošljava osobe sa invaliditetom.

NSZ. Izuzetno, poslodavac može ostvariti pravo na subvenciju za otvaranje novih radnih mesta za zapošljavanje više od 50 nezaposlenih lica, radi ujednačavanja regionalnog razvoja, uklanjanja dispariteta na tržištu rada i većeg stepena zapošljavanja, u okviru grinfild i braunfild investicija.

Izvor: RTK

Komentari  

 
0 #1 zarko 14-03-2012 10:31
Kakve su subvencije za preduzetnike koji primaju u radni odnos pripravnika sa zavoda.
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');