Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Automobili
 
 

Automobili

Miroslav Milojević o karijeri u kompaniji Renault

Miroslav Milojević 23. marta 2019. za Intervjuer govorio je o karijeri u kompaniji Renault što je najpre objavljeno na portalu poslovnog kluba KUM, ali i na globalnoj platformi Međunarodnog Koncepta.

Auto sedišta smanjuju rizik od smrti deteta u sudaru do 70%

U Srbiji, kao i u ostalim razvijenim zemljama, saobraćajne nesreće su vodeći uzrok smrti dece. Iako nesreću nekad ne možemo sprečiti, one najčešce nisu stvar sudbine, vec bi mnogi životi dece bili spašeni da su ih odrasli zaštitili. Jedan od primera su automobilski sudariu kojima stradaju najčešce nevezana ili nepravilno vezana deca. Auto sedišta smanjuju rizik od smrti deteta u sudaru do 70%, a rizik od ozbiljne povrede za više od 90%, ali samo ako se pravilno koriste. Zašto roditelji koji inače čine sve da zaštite svoju decu, u automobilu decu prepuštaju sudbini?
deca u autu.jpg - 64.43 Kb

Smotra "Fića" u Kragujevcu

"Fića fest" je tradicionalna manifestacija koja se održava u Kragujevcu i koja tokom dva dana trajanja okuplja zaljubljenike u vozilo "nacionalne klase" iz svih bivših republika.

Novi portal za polovne automobile ''Auto Internet Oglasi''

Portal Auto Oglasi (AO) sa inovativnim uslugama oglašavanja za posetioce i registrovane korisnike je novi portal koji već sada ima pohvale za rad.

Dažbine niže, ali auto duplo skuplji u Srbiji!

Od početka godine trebalo bi da se uvede katalog AMSS, a špediteri tvrde da je to obmana građana, jer je najavljeno smanjenje dažbina zbog ukidanja carine, a s druge strane, sadrži nerealno visoke tržišne cene. Cena za "reno megan" po novom viša za 3.000 evra.

 

Da li je ovo novi Fiat iz Kragujevca?

Već je bilo reči o tome da Fiat Grupa planira da uloži 9 milijardi evra u nove modele, kao i to da će se u budućnosti pre svega fokusirati na širenje porodice modela 500 i Panda.

Kako da vam gume traju duže?

Kupovina guma nije baš na listi prioriteta vozača. Većina ih kupuje onda kada baš mora. Naravno, iznenadna kupovina guma predstavlja neplanirani trošak, zato, ako želite da vam gume traju duže, odnosno da produžite period između kupovina, briga o gumama najbolji je način za to. Ne samo da ćete uštedeti novac, već ćete povećati svoju bezbednost na putu.

NAJJEFTINIJI AUTO NA SVETU: Zašto u Srbiji ne može da se kupi "Tata" za 2.000 dolara?

Od kada su u našoj zemlji podignuti standardi koji se tiču uvoza automobila, ne možete da uvezete one koji nemaju "evro 4" motor, pa je to razlog zašto se u Srbiju ne uvoze jeftini indijski automobili.

Volkswagen: Vreme je za "novi" izgled

Iz najveće nemačke automobilske kompanije stižu stidljive najave o stilskim promenama na budućim modelima ovog proizvođača. Ipak, poznavajući praksu Volkswagena, ne treba očekivati dramatično drugačiji dizajn automobila.

Slavne ličnosti dizajniraju Fiat 500e

Fiat je najavio da će se udružiti sa izvesnim brojem holivudskih slavnih ličnosti kako bi kreirao deset unikatnih 500e modela koji će biti na aukciji za podršku filmskom i televizijskom fondu.

Strana 1 od 31