Trenutno se nalazite na strani: Moj grad Dešavanja Ostalo
 
 

Ostalo

Otvorena izložba „Život u snazi motora – Mihailo Mika Borisavljević“

U Univerzitetskoj galeriji u Kragujevcu, u ponedeljak 20. maja, u 13.00 časova biće svečano otvorena izložba „Život u snazi motora – Mihailo Mika Borisavljević“. Izložba se realizuje u saradnji Muzeja rudničko-takovsog kraja u Gonjem Milanovcu i Univerziteta u Kragujevcu.

Euforija uz Parni valjak, Joker Out i Buč Kesidi na otvaranju Arsenal festa 13

Trinaesto izdanje kragujevačkog Arsenal festa u prostoru Kneževog arsenala započelo je u euforičnoj atmosferi nastupima Parnog valjka, sastava Joker Out i Buč Kesidi i repera Đorđa na Main Stageu, a žurka je do sitnih sati potrajala i na Gardenu i Explosive DJ bini.

Besplatna edukacija digitalnog marketinga u IBC Zlatibor

Savremeno poslovanje nezamislivo je bez marketinga, a digitalizacija kao način života nametnula je i nove forme komuniciranja sa potrošačima.

RADIONICE UMETNIČKE MUZIKE NAMENJENE ROMSKOJ DECI IZ KRAGUJEVCA

Projektom UMETNIČKE MUZIKE se omogućava romskoj deci iz Kragujevca, uzrasta od 10 do 16 godina, da razvijaju svoje talente kroz muzičke radionice, koje će biti održane tokom februara, marta i aprila 2022. godine. Polaznici će imati priliku da oblikuju svoj umetnički izraz, da nauče da sviraju i pevaju i da se bolje upoznaju sa solfeđom i osnovama muzičkog bontona kroz grupnu i individualnu nastavu. Pored toga, imaće priliku da posete veliki broj muzičkih dešavanja u Kragujevcu, što će ih dodatno osnažiti i doprineti njihovoj integraciji.

Otvaranje 03. bijenala u Galeriji Mostovi Balkana

Spomen-park Karagujevački oktobar sa zadovoljstvom Vas poziva na 03. Međunarodno bijenale umetnosti ARTiJA Radovi na papiru i od papira.

Veče kamerne muzike za violu i klavir

U okviru koncertne sezone u Univerzitetskoj galeriji, u utorak 20. septembra 2022. godine sa početkom u 19.00 časova, biće održan koncert pod nazivom „Veče kamerne muzike za violu i klavir “.

Predstavljanje romana "Otkucaji duge"

Udruženje pisaca Kragujevca vas poziva na predstavljanje romana Petra Todorovića "Otkucaji duge". Promocija će sse održati u subotu, 24. spetembra u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, sa početkom od 19.00 časova.

Predavanje akademika Ivana Gutmana na Univerzitetu u Kragujevcu

Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu, u utorak, 17. maja u 19 časova u Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, organizuje predavanje akademika Ivana Gutmana Hemija i matematika – Zašto sam dobio nagradu za životno delo?

Koncertna sezona - 20 godina FILUM-a

Sa posebnim zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete otvaranju koncertne sezone, kojom obeležavamo jubilej, koncertom studenata Odseka za muzičku umetnost, u sredu, 9. marta 2022. godine, u 19 sati, u Kući Đure Jakšića.

Rock & Blues akustični koncert Nenada Zlatanovića i Filimana Mandića u Ummusu

Jedan od naših najboljih i najangažovanijih bluz gitarista Nenad Zlatanović (frontmen benda Texas Flood) zajedno sa Filimanom Mandićem, gostuju u petak, 11-og Februara od 21h, u Ummusu i najavljuju veliki rock & blues spektakl.

Strana 1 od 2