Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Gradnja reciklažnog centra
 
 

Gradnja reciklažnog centra

reciklazaDirektor Akcije očistimo Srbiju, Miloš Panjković, obišao je danas lokaciju na kojoj će biti izgradjen reciklažni centar u Kragujevcu. Ugovor o realizaciji projekta biće potpisan u petak, 8. jula u Kraljevu kojim je predviđeno da Ministarstvo životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja i Fond za zaštitu životne sredine izdvoje 40 miliona dinara za gradnju objekta u krugu ''Čistoće''.

Uz grad Kragujevac ministarstvo će do kraja godine realizovati gradnju ukupno 30 reciklažnih centara u Srbiji, koji će pored primarne delatnosti uklanjanja otpada, omogućiti još veću samostalnost u poslovanju javnih preduzeća.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');