Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Šta otkriva njegov osmeh
 
 

Šta otkriva njegov osmeh

Taj momak više ne mora da progovori ni reč! Dovoljno je da se nasmeje, pa da ga pročitate kao otvorenu knjigu!

Osmeh: Gornja usna mu je podignuta. To je muškarac koji se gotovo neprimetno osmehuje.

Ljubavni kod: Njegov diskretni osmeh je signal da je ljubazan i predusretljiv, kao i da uživa u vašem društvu. U početku neće biti velike romanse, ali on će sigurno razvijati osećanja prema vama.

Osmeh: Drži zatvorena usta, a osmeh mu "titra" u uglovima usana.

Ljubavni kod: On će vas voleti, ali to ne želi da pokaže odmah i sada. Njegove emocije će isplivati u pravom trenutku. Kada spozna da ste vi aktuelni, atraktivni i aktivni bit će samo vaš - ne brinite.

Osmeh: Zagonetni smeh, zatvorenih usta, s vidnim rupicama na obrazima.

Ljubavni kod: Moraćete "debelo" da se potrudite kako biste osvojili ovog slatkiša. To će biti jedna zanimljiva igra osvajanja (obostrana). Pravi izazov. Uhvatite ga ako možete.

Osmeh: Osmeh "razvučen od uva do uva". Pokazuje zube, žvaku, čak i karijes (ako ga ima).

Ljubavni kod: On ništa ne skriva, čak ni svoja najintimnija osećanja. Priznaćete da su takvi muškarci retki. Smeje se od srca i pokušaće da vas zabavi u svakom trenutku. U njegovom društvu nikada nije dosadno, naprotiv.

Izvor: b92

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži