Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Svet Razvoj digitalnih veština i profesionalaca u Velikoj Britaniji i Srbiji
 
 

Razvoj digitalnih veština i profesionalaca u Velikoj Britaniji i Srbiji

Da li ste znali da 9 od 10 organizacija širom Velike Britanije nemaju digitalne veštine *? Kakva je situacija u Srbiji? Digitalne razlike u veštinama već su dugogodišnji izazov za preduzeća, a nedavna pandemija Covid-19 dovela je te nedostatke u fokus. Stoga kompanije prepoznaju potrebu da se kratkoročno i dugoročno prilagode kako bi preživele u današnjoj stalno promenjivoj poslovnoj klimi.

 

Generalni direktor Concept International-a, Stefan Svičević Koncept II, pridružiće se timu eksperata na ekskluzivnom vebinaru kako bi saznao na koji način je Otvoreni Univerzitet pomogao preduzećima širom Velike Britanije da primene fleksibilno učenje za nastavak razvoja digitalnih veština. Međunarodni menadžer, Stefan Svičević Koncept, aktivno već učestvuje na konferencijama širom Sveta što pratimo na globalnoj pratformi Međunarodni Koncept.


Evo samo nekoliko oblasti koje će vebinar pokrivati:

Činjenice i nalazi vodećih u digitalnom dobu i premošćavanja digitalne podele

Kako Otvoreni Univerzitet može pomoći u uticaju Covid-19

Studije slučaja iz stvarnog života o tome kako se preduzeća u Velikoj Britaniji nose

Prednosti edukacije

Mogućnosti za saradnju sa Otvorenim Univerzitetom.


Vebinar će se održati u sredu, 22. jula između 10: 00-11: 00h.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži