Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Politika VEĆE U SENCI Opozicija ne podržava rebalans budžeta Kragujevca
 
 

VEĆE U SENCI Opozicija ne podržava rebalans budžeta Kragujevca

Opozicione Zajedno za Šumadiju i Demokratska stranka održale su danas prvu sednicu Gradskog veća u senci.

Ove odborničke grupe odlučile su da u načelu ne podrže Predlog rebalansa budžeta Kragujevca za 2015. godinu. Prema rečima zamenika predsednika Gradskog veća u senci Dušana Obradovića, prihodovna strana od 1,2 milijarde dinara je nerealna. ZZŠ i DS će na predstojećoj sednici Gradskog veća podneti amandman na predlog rebalansa budžeta radi obezbeđenja sredstava za funkcionisanje DOO „Šumadija sajam“.

Gradsko veće u senci radi unapređenja položaja prosvetnih radnika daje punu podršku opravdanom štrajku prosvetara i poziva sve nadležne organe da iznađu rešenje. Veće u senci pokrenuće inicijativu da Gradsko veće grada Kragujevca raspiše javni poziv za finansiranje programa sportskih organizacija i na taj način spreči štetne posledice koje bi dovele do gašenja kragujevačkog sporta.

ZZŠ i DS uputile su i poziv gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću da u saradnji sa Republičkom vladom reši problem bivših radnika grupe „Zastava“ kojima su izmenjeni uslovi za odlazak u penziju.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');