Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Učenik osmog razreda vozio džip, jedan dečak poginuo, petorica povređena
 
 

Učenik osmog razreda vozio džip, jedan dečak poginuo, petorica povređena

sleteli dzipomU saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u selu Ranovac, kod Petrovca na Mlavi, poginuo je učenik osmog razreda David Radulović (15), a petorica dečaka su povređena. Radulović i još petorica njegovih vršnjaka su se posle završetka nastave ulicama Ranovca vozili džipom kojim je upravljao M. P. (15) iz Ranovca.

U jednom trenutku je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom koje je sletelo sa lokalnog puta zvanog "stara kaldrma", nekoliko puta se prevrnulo i zaustavilo na boku u livadi kraj puta.

Na licu mesta je poginuo David Radulović. Petorica lakše povređenih dečaka, dvojica iz Ranovca i trojica iz Manastirice, svi 15-godišnjaci, prevezeni su u petrovačku bolnicu.

Požarevačka policija odredila je zadržavanje vlasniku džipa Žiki J. iz Ranovca, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Krivična prijava podneta je i protiv maloletnog M. P. zbog istog krivičnog dela.

Osumnjičenog Žiku J. policija će uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu.

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.