Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih Spektakl u Kragujevcu – stiže Veliki Green Nights Out Party!
 
 

Spektakl u Kragujevcu – stiže Veliki Green Nights Out Party!

Jedinstvena zabava o kojoj se priča, za koju ulaznice ne mogu da se kupe – velika Green Nights Out žurka sada stiže u Kragujevac. Brend Jameson, najpopularniji irski viski na svetu, organizuje svoju čuvenu veliku zelenu žurku i imamo zadovoljstvo da vas pozovemo da nam se pridružite i to tako što ćemo deliti 2×2 karte (potrebno je poslati podatke na kontakt sa šifrom “Veliki Green“ i možete osvojiti ulaznice kada bude izvlačenje dan pre održavanja događaja):

 

DATUM: četvrtak, 30.11.2023. godine

VREME: od 20:30 časova

MESTO: Čaurnica, Trg topolivaca, Kragujevac

Budite deo ovog nezaboravnog događaja i očekujte sjajnu zabavu i druženje. Sviraće bend Električni orgazam, uz podršku kragujevačkih DJ PETROVITZ YU i DJ SHOOMADISCO, zatim biće i oslikavanje majica od strane strit-art umetnice TKV i još drugih aktivacija.

O brendu Jameson

Jameson je broj 1 irski viski u svetu, trostruko destilovan, savršeno balansiran i odličnog zaokruženog ukusa. John Jameson je osnovao svoju destileriju u Dablinu 1780. godine, s namerom da napravi najbolji viski na svetu. Više od 230 godina kasnije, Jameson nastavlja da dobija priznanja širom sveta za svoj izuzetno pitak ukus. Danas, Jameson se proizvodi u destileriji Midleton, u Irskoj, prateći tradiciju osnivača da koristi najfinije sastojke i trostruku destilaciju kako bi postigao pitkost koja predstavlja zaštitni znak Jameson viskija.