Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Radna akcija „Očistimo Šumarice – da nam pluća grada budu čista“
 
 

Radna akcija „Očistimo Šumarice – da nam pluća grada budu čista“

Spomen – park „Kragujevački oktobar“ , na predlog i u saradnji sa sugrađankom Jelenom Pavlović, administratorom grupe Dešavanja u našem gradu, u subotu 3. februara 2024. godine, sa početkom u 10.00 časova organizovali su radnu akciju čišćenja šume u memorijalnom parku „Kragujevački oktobar“. Mesto okupljanja je bilo Spomenik „Bola i prkosa“ (Nada Naumović) u blizini Erdoglijskog potoka.

Plan je da se očiste šumski predeli parka, koje posetioci koriste za šetnju. Akcija je organizovana u saradnji sa JKP „Šumadija“; koje će ukloniti deponije koje su se u zimskom periodu formirale u šumi i izvršiti odvoz pokupljenog smeća. Za akciju su obezbeđene rukavice i džakovi za đubre.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži