Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika SAHRANJEN ZEKA IZ KRAGUJEVCA: Na mestu gde je brutalno likvidiran položeno cveće i upaljene sveće
 
 

SAHRANJEN ZEKA IZ KRAGUJEVCA: Na mestu gde je brutalno likvidiran položeno cveće i upaljene sveće

Od ubijenog Nikole Zečevića Zeke (37) oprostili su se porodica i prijatelji. Nikola je danas sahranjen na Varoškom groblju u Kragujevcu, a na mestu ubistva neko je, na sred Glavne ulice, postavio venac cveća i upalio sveće. Zečević je izrešetan nasred ulice, a u njega je ispaljeno više hitaca. Policija intenzivno traga za počiniocem.

 

Rukovodstvo Kragujevca je 13. februara podržalo borbu protiv organizovanog kriminala kako je objavljeno na zvaničnoj internet stranici grada. Nećemo dozvoliti da građani imaju problem sa bezbednošću na ulici. Imam veliko poverenje u naše policijske organe i organe bezbednosti, u sve službe koje se ovim ozbiljno bave i koje neće stati dok počinioci ne budu uhapšeni i dok ne budu odgovarali pred zakonom za svoja nedela saopštio je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži