Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Privodjenja četiri lica sudiji Prekršajnog suda zbog drskog i bezobzirnog ponašanja
 
 

Privodjenja četiri lica sudiji Prekršajnog suda zbog drskog i bezobzirnog ponašanja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, po skraćenom postupku, sudiji Prekršajnog suda u Kragujevcu priveli četiri osobe iz Kragujevca, zbog drskog i bezobzirnog ponašanja.

 

Kako se sumnja, jedan od osumnjičenih je, nakon pretnji i psovki koje je uputio Kragujevčaninu ispred i u holu zgrade Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, pozvao trojicu Kragujevčana da se fizički obračunaju sa njim. Sumnja se i da su se, po dolasku, oni drsko i bezobzirno ponašali ispred zgrade Osnovnog javnog tužilaštva i pokušali da uđu u prostoriju u kojoj se održavalo saslušanje. Policija je ovoj trojici odredila zadržavanje do 24 sata, nakon čega su, sa osumnjičenim koji ih je angažovao, privedeni Prekršajnom sudu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži