Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih La Domino picerija zapošljava nove radnike
 
 

La Domino picerija zapošljava nove radnike

Kragujevačka La Domino picerija nudi zasposlenje za dva radnika. Traže se osoba za poslove pizza majstora u La Domino radnji brze hrane i lice koje bi se bavilo komercijalnim poslovima.

Picerija La Domino je od svog osnivanja postala prepoznatljiv brend hrane u Kragujevcu, zahvaljujući na prvom mestu čuvenom pica majstoru Igoru Domino. Picerija je pored ukusne hrane, postala poznata i po prijatnom i profesionalnom osoblju.

Kako su utisci mušterija bili pozitivni, tako je ubrzano rastao i obim posla, pa se javila i potreba za novim radnicima. La Domino tim je odlučio da odgovori novim izazovima, te je tako raspisao oglas za posao:

  • lice koje bi obavljalo poslove pizza majstora u La Domino radnji brze hrane;
  • lice koje bi obavljalo komercijalne poslove, čija bi zaduženja bila predstavljanje brenda La Domino i ponuda koje bi se pripremale u saradnji sa menadžmentom, kao i rad na proširenju tržišta za ovu piceriju.

Vlasnik i glavni kuvar, Igor, navodi da su njihovi ciljevi da picerija La Domino bude prepoznatljiva ne samo kao lokalni brend već i šire. S obzirom na dobar odziv i reakcije sugrađana, za kratko vreme, reklo bi se da im za sada sve ide po planu.

Ukoliko vidite sebe na nekom od ponuđenih radnih mesta ili biste da se bliže informišete, možete se javiti putem mejla na  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem telefona, na broj 0642929770 do 24. marta 2022. godine. A ukoliko biste da se lično uverite u kvalitet hrane i gostoprimljivost osoblja, piceriju La Domino možete posetiti na adresi Kneza Miloša br.20.