Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih La Domino realno dominantan food brend i picerija na novoj lokaciji
 
 

La Domino realno dominantan food brend i picerija na novoj lokaciji

La Domino picerija što i sam slogan kaže pica koja realno dominira. Picerija od svog osnivanja poznata po kvalitetu proizvoda, sočnim ukusima, brzoj dostavi, ljubaznom osoblju, i na sve to povoljnim cenama. Glavni kuvar je čuveni pica majstor Igor Domino, sa svojim timom kuvara je uvek tu da ispuni sve Vaše želje.

 

Ulazak u La Domino svet hrane, pružiće Vam osećaj kao da se ste kod kuće, ljubazno i stručno osoblje, odogovoriće na svaki Vaš zahtev u najbržem roku, koji uvek prati kvalitet samih proizvoda kao i sočan ukus istih. Picerija pored pica po kojima je prepoznatljiva, jer je već brend na tržištu pica, ima bogatu ponudu i drugih proizvoda. Konstantnim ulaganjem u poslovanje, investira se u budućnost i razvoj brenda kako u Srbiji, tako sutra i na region što je plan osnivača.

Ponuda za sve ukuse

Kupci u La Dominu su bukvalno svi, od IT kompanija, preko ustanova, do lokalnih kupaca, zajedničko im je to što vole kvalitetnu hranu, po pristupačnoj ceni. Radi se na proširenju i uvođenju novih proizvoda. Dobro došli ste u naš svet pice, mesa, slatkiša ponuda pokriva sve Vaše želje. U širokoj ponudi ima sledeće:

PICE- KARAĐORĐEVA – PALAČINKE – SENDVIČI – PILEĆE ŠTAPIĆI – KRILCA – TORTILJA – ĆUROSI

Igor Domino – glavni pica majstor u La Dominu

Jedna od tajni uspeha brenda La Domino i ukusa leži u glavnom pica majstoru Igoru Domino koji vodi ceo tim kuhinje i zajedno dominiraju svojom sinergijom. Igor svoje bogato iskustvo od 2 decenije pretočio u proces najstajanja ukusne hrane, tu leži tajna ukusa i uspeha. Jer bez jedistvenog ukusa nema ni uspeha na terenu. To je nešto što odvaja od jake konkurencije. Bogato iskustvo iz renomiranih pekara, pricerija i restorana preneto je u DOMINATNU ponudu na tržištu.

Brend La Domino i širenje franšiza tržištu Srbije i marketing brenda La Domino Brend sa razvojem svog imena, ponude, kvaliteta, i ulaganja u promocija, ušao je u proces razvoja franšiza. Tako da zainteresovane strane mogu da se jave menadžmentu vezano za uslove saradnje. Mi ulažemo konstantno u kvalitet i naš brend, tako da će nam biti zadovoljstvo da budete deo našeg lanca franšiza. Marketing vodi ugledna markentiška kuća MC Group, koja je jedan od lidera i na polju IT online sistema. Ulaganja u promociju brenda se višestruko vraćaju, i ona prestavljaju dugoročan proces u odnosu sa našim klijenta, što je nama primaran odnos u poslu.

FOOD SHOP (Android aplikacija i Web platforma za online naručivanje hrane i pića)

La Domino je pokrenuo svoj Online Food Sistem u saradnji sa MC Group iz Beograda, koja je inovator na polju Food sistema i marketing strategija, od skoro imaju predstavništvo u Šumadiji. Time se zaokružio ceo sistem dostave od online proudžbine i plaćanja, do praćenja dostave i potvrde o uspešnoj isporuci.

La Domino nastavlja da ulaže u posao i modernizaciju, gde je dostava bitan segment poslovanja, a kuhnja prati poslednju reč tehnologije i metodologije rada uz poštovanje svih najviših standarda koji važe kod nas i Evropi. Naručiti online i nova lokacija – Vreme je novac Danas je vreme novac, mi štedimo Vaše i naše vreme, na adresi www.ladominopizza.com pokretanjem custom web ili android aplikacije La Domino ulazite u online meni za naručivanje hrane i pića. Ko želi uživo da poseti La Domino može da ih nađe na novoj adresi Kneza Miloša 20. ili preko telefona 062 / 760 750.

SVAKA DRUGA PORUDŽBINA ONLINE PREKO SISTEMA LA DOMINO NUDI NEKO IZNENAĐENJE, NARUČUJETE PREKO LA DOMINO ONLINE SISTEMA NA ADRESI: www.ladominopizza.com