Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dobro poslovanje stanara Biznis centra u Kragujevcu
 
 

Dobro poslovanje stanara Biznis centra u Kragujevcu

IMG_8873Spoj marketinga, informisanja i interneta, uz kretivnost i entuzijazam, može biti dobar dobar posao. Tome se nadaju i dve nedavno osnovane kragujevačke firme koje svoju poslovnu ideju razvijaju uz pomoć usluga Biznis inovacionog centra.

Kragujevački Biznis inovacioni centar već dve godine pomaže preduzetnicima sa dobrom poslovnom idejom, da u specifičnom radnom okruženju, razviju posao. Ovu priliku odlučile su da iskoriste dve agencije, koje su kombinujući marketing, informisanje, grafički i web dizajn, osnovale internet portale – ''kragujevaconline'' i ''aidaway''. U njihovoj ponudi su gradske aktuelnosti, zabavni sadržaji i poslovni vodiči.

Konkurs za prijem stanara u Biznis inovacioni centar je stalno otvoren. Kroz pružanje besplatnih konsultantskih usluga, podrške u planiranju i subvencionisani zakup prostora, ovaj poslovni inkubator svojim korisnicima pomaže da za tri godine potpuno komercijalizuju svoje biznis ideje.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži