Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Još jedno priznajnje za GTO Kragujevac
 
 

Još jedno priznajnje za GTO Kragujevac

gto kragujevacU konkurenciji turističkih organizacija iz 36 gradova u Srbiji, organizacije grada Kragujuvca, Lapova , Batočine i Knića osvojile su nekoliko priznanja na 4. izložbi suvenira i turističkih publikacija ''Leskovac 2011''. Gradskoj turustičkoj organizaciji u Kragujevcu dodeljena prva nagrada za turistički promotivni film ''7 u 7'' autora Ivane Retas i Srećka Divića, dok je druga nagrada u istoj kategoriji pripala turističkoj organizaciji iz Batočine.

Priznanje za najoriginalniji eksponat, publikaciju ''Kad kažem Lapovo'' dobila je turistička organizacija iz Lapova. A knićanska je dobila drugu nagradu za publikaciju ''Odmor na selu''.

Treće mesto u kategoriji ''Upotrebni predmet'' osvojio je komplet peskarenih čokanja sa čokanj flašom na drvenom postolju.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži