Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvoren restoran u Kliničkom centru
 
 

Otvoren restoran u Kliničkom centru

restoran_u_klinickom_centruU Kliničkom centru u Kragujevcu danas je otvoren restoran u saradnji sa Studentskim centrom. Restoran ima i prodavnicu u kojoj se asortiman ponude raznih proizvoda kreće  od nedeljne i dnevne štampe pa do raznovrsnih prehrambenih proizvoda i pića.

- Posete su mnogobrojne i ideja je došla da ljudi ne bi prelazili ulicu da kupuju, a bolnički dani za pacijente su baš dugi. Naravno ovo je dobro i za pacijente, za zaposlene u Kliničkom centru kao i za studente - kaže Slobodan Obradović, direktor Kliničkog centra u Kragujevcu.

Restoran nudi veliki izbor hrane, a postojaće i različiti dnevni meniji, sa preporučenim gotovim jelima, što je privuklo najveću pažnju na otvaranju.

- Suština ovakvog poteza je da zadovolji zaposlene, studente i pacijente, tako da se nadamo da će biti zadovoljni sa time što svakodnevno nudimo sva tri različita obroka u restoranu. Najveća prednost je i to što ne moraju da idu više „preko ograde“ da bi kupovali hranu i piće - kaže Mlađan Dimitrijević, direktor Studentskog centra u Kragujevcu.

izvor: SumadijaPress

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži