Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Svečana promocija i dodela počasnog doktorata
 
 

Svečana promocija i dodela počasnog doktorata

U Svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, u petak 2. septembra 2022. godine sa početkom u 13 časova, rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović promovisaće dr Gorana Kaluđerovića, redovnog profesora University of Applied Scinces Merseburg u počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

Senat Univerziteta u Kragujevcu je na sednici održanoj 25. februara 2021. godine, a na predlog Instituta za informacione tehnologije Kragujevac, doneo Odluku da doktoru Goranu Kaluđeroviću, redovnom profesoru za Neorgansku hemiju i Hemiju životne sredine na University of Applied Scinces Merseburg, vodećem svetskom stručnjaku i izuzetno cenjenom naučniku u polju Neorganske hemije, zbog angažovanja, podrške i saradnje sa kolegama sa nekoliko fakulteta, Institutom za informacione tehnologije i Univerzitetom u Kragujevcu, dodeli počasni doktorat i titulu počasnog doktora Univerziteta u Kragujevcu.

Tokom pristupne besede prof. dr Goran Kaluđerović održaće predavanje na temu „Odgovor tumorskih ćelija na prirodne proizvode i komplekse imobilisane u silikatnim nanočesticama” Svečanoj promociji i dodeli počasnog doktorata i tituli počasnog doktora nauka Univerziteta u Kragujevcu, prisustvovaće članovi rektorskog kolegijuma, kao i dekani i profesori fakulteta koji su u sastavu Univerziteta u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži