Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Fond za nauku je raspisao poziv za projekte
 
 

Fond za nauku je raspisao poziv za projekte

Institut za informacione tehnologije Univerziteta u Kragujevcu, u četvrtak, 7. jula 2022. godine će potpisti Sporazum o poslovno tehničkoj saradnji sa Institutom za šumarstvo, Beograd.

 

Konceptualna slika koja prikazuje onlajn pretragu informacija pomoću lupe

Cilj potpisivanja ovog sporazuma je uspostavljanje saradnje radi sprovođenje zajedničkog istraživanja, ali i zajedničkog konkurisanja na raspisane pozive za projekte Fonda za nauku koji su od posebnog značaja za naučnu zajednicu Republike Srbije. Fond za nauku je raspisao poziv za projekte: Zeleni program saradnje nauke i prirode Program prizma Sredstva koja su obezbeđena za finansiranje ovih projekata su značajna i svakako mogu doprineti značajnim naučnim rezultatima, te će se ova dva instituta ubuduće maksimalno potruditi da kroz zajedničku saradnju osmisle ideje koje će biti prepoznate kod Fonda za nauku.

Više o samim projektima možete pročitati ovde: http://fondzanauku.gov.rs/pozivi

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži