Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac KNjIŽEVNI KONKURS PESMOM PROTIV BOMBI
 
 

KNjIŽEVNI KONKURS PESMOM PROTIV BOMBI

Povodom obeležavanja nemilosrdnog NATO bombardovanja naše otadžbine 1999. godine i negovanja rodoljubivog i antiratnog pogleda na svet, UDRUŽENjE PISACA KRAGUJEVCA raspisuje međunarodni KNjIŽEVNI KONKURS PESMOM PROTIV BOMBI.

 

Prijava zainteresovanih autora iz zemlje i inostranstva treba da sadrži sledeće:

- poslati 2 pesme tematski vezane za naznačenu temu u naslovu, ne dužu od 32 stiha, u fontu times new roman 12; potpisane imenom i prezimenom, adresa i kontakt telefon,

- prijem prijava SAMO elektronskom poštom na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Rok prijave na konkurs: 01.03.2022. godine

Po završenom konkursu, žiri će odabrati pesme za objavljivanje u zborniku PESMOM PROTIV BOMBI i obavestiti autore koji budu zastupljeni u Zborniku da uplate kotizaciju u iznosu 800 dinara na tekući račun Udruženja: 150-12746-21 Eurobank, Kragujevac što podrazumeva dobijanje primerka knjige i učešća na promociji, predviđene u vreme književne manifestacije Đurđevdanski pesnički susreti u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži