Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Paketići za male drugare
 
 

Paketići za male drugare

Učenici III/1 osnovne škole “Radoje Domanović” iz Kragujevca imali su veliku želju da pažnjom uvesele decu koja će novogodišnje praznike dočekati na lečenju u Klinici za pedijatriju Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac. Organizovali su se uz pomoć učiteljice Nataše Milovanović, prikupili čestitke, slatkiše i slaniše, igračke i slikovnice i sami pripremili više od 30 paketića za svu decu koja su na klinici na lečenju.

 

Potreba za poštovanjem svih epidemioloških mera u UKC Kragujevac, iziskivala je da se ograniči broj đaka odeljenja III/1 osnovne škole “Radoje Domanović” koji bi došli na Kliniku za pedijatriju i uručili novogodišnje poklone najmlađim pacijentima naše zdravstvene ustanove. Tako su Teodora, Sofija, Stefan, Ognjen i Pavle, u ime 30 drugara iz odeljenja, obišli bolesnu decu, darovali im paketiće uz srdačne želje za što skorijim ozdravljenjem.

foto: Klinički Centar Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži