Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Prva međunarodnu konferenciju o hemoinformatici i bioinformatici
 
 

Prva međunarodnu konferenciju o hemoinformatici i bioinformatici

Institut za informacione tehnologije 26. i 27. oktobra 2021. od 9h u Svečanoj Sali objekta B, I sprat, na Fakultetu inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu (Sestre Janjić br. 6), organizuje Prvu međunarodnu konferenciju o hemoinformatici i bioinformatici (ICCBIKG) 2021 u Kragujevcu, koja će okupiti vodeće naučnike, istraživače i studente iz zemlje i inostranstva.

Svečano otvaranje 21st IEEE International Conference on BioInformatics and BioEngineering (BIBE2021), najavljeno je u ponedeljak 25. oktobra 2021. godine, sa početkom u 10 časova na Fakultetu inženjerskih nauka Univerziteta u Kragujevcu (Objekat B, Svečana sala). Konferenciju će otvoriti rektor Univerziteta u Kragujevcu, prof. Nenad Filipović, pomoćnik ministra za nauku, dr Marina Soković, gradonačelnik Kragujevca, gospodin Nikola Dašić, dekan Fakulteta inženjerskih nauka, prof. Dobrica Milovanović i direktor Instituta za informacione tehnologije, prof. Zoran Marković. Konferencija će tokom tri dana održavanja okupiti vodeće svetske i domaće naučnike, istraživače i eksperte sa ciljem razmene iskustava i znanja u različitim oblastima biomedicinskog inženjerstva i bioinformatike.

Glavni organizator konferencije je Univerzitet u Kragujevcu, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži