Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Javna rasprava na temu predloga nacrta Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju u vanrednim situacijama
 
 

Javna rasprava na temu predloga nacrta Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju u vanrednim situacijama

U četvrtak, 09.11.2017. god. biti održana prva javna rasparava (od ukupno četiri planirane) na temu predloga nacrta Zakona o smanjenju rizika od katastrofa i upravljanju u vanrednim situacijama.

 

Preglagač zakona je Ministarstvo unutrašnjih poslova republike Srbije, a zakon će predstaviti pomoćnik ministra unutrašnih poslova, načelnik Sektora za vanrednne situacije, gospodin Predrag Marić Rasprava će se odigrati u Velikoj sali Skupštine grada od 11:00 časova.

Pozivamo vas da medijski propratite ovaj događaj. Napomena: izjave će se davati pre početka rasprave, pa Vas molimo da budete na licu mesta već u 10:45 časova.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži