Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac obeležava Dan mladih
 
 

Kragujevac obeležava Dan mladih

Alternativni omladinski centar ALTOM uz podršku Kancelarije za mlade i grada Kragujevca organizuje u subotu, 13.juna, raznovrsne programe kojima će obeležiti Dan mladih. Programi će se odvijati u “Zastavinoj bašti” od 12 časova.

U dnevnom delu programa, najmlađi sugrađani moći će da uživaju u predstavi Škole stranih jezika i vrtića ”Vrabac” i nastupu baletske škole ”Aplauz”, a Centar za mlade ” Kneginja Ljubica” organizovaće likovnu i muzičku radionicu. Jovana Janjić, promoter manifestacije najavila je za popodne promociju konkursa za fotografiju “Fotorama 05″, foto kluba “Apolo” i likovnih umetnika Srbije, a u večernjem delu programa biće održan prigodan muzički program za koji ulaznica košta 250 dinara.

Novac od ulaznica biće iskorišćen za pokrivanje troškova manifestacije. U okviru programa obeležavanja Dana mladih, večeras u 19 časova u bašti SKC-a biće predstavljan Klub Putnika i knjiga ”Bantustan”, nakon čega će uslediti projekcija filma ”Neposlušni” i dokumentarnog filma ”Prvi pravi ženski zvuk”.

Pomoćnik gradonačelnika za informisanje i unapređenje poltike mladih Obrad Turković pozvao je sve građane da prisustvuju sutrašnjoj manifestaciji i istakao da je u toku izrada Lokalnog akcionog plana za mlade, u čiju izradu su uključeni svi oni koji se bave mladima. Turković je takođe pomenuo da je projekat Letnje scene u završnoj fazi i da će tokom leta mladima koji se bave scenskim nastupom biti omogućeno da taj prostor koriste i da se predstave publici, a mladim Kragujevčanima da kvalitetno provedu leto.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži