Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac JKP “Parking servis Kragujevac“ obaveštava korisnike parkirališta
 
 

JKP “Parking servis Kragujevac“ obaveštava korisnike parkirališta

JKP“Parking servis Kragujevac“ obaveštava korisnike parkirališta, vlasnike ili zakupce stana koji imaju prebivalište u jednom od osam sektora, zona naplate parkiranja, da mogu nastaviti sa korišćenjem povlašćenog statusa u 2015. godini.

Radi nastavka stečenog prava neophodno je dostaviti:

• original lične karte i saobraćajne dozvole na uvid,

• polisa osiguranja na uvid,

• original Ugovora o finansijskom lizingu na uvid.

Cena karte je nepromenjena i za prvo vozilo iznosi 200,00 dinara mesečno, dok za drugo vozilo iznosi 400,00 dinara i može se uplatiti: mesečno, tromesečno ili šestomesečno. Pravo na povlašćeni status može se ostvariti u periodu od 01.06. do 01.07.2015. godine za jul 2015.godine, a za svaki naredni mesec u poslednjoj nedelji tekućeg meseca. Karte se mogu uplatiti i podići na blagajni JKP“Parking servis Kragujevac“, ul.Vojislava Kalanovića b.b., uz donošenje na uvid neophodne dokumentacije, kao i u poslovnoj jedinici JKP“Parking servis Kragujevac“ u ulici 27.marta br.19 (TPC''Radnički'' – nisko prizemlje lokal br.2) od 07:30 do 20:00 časova svakog radnog dana i subotom od 07:30 do 14:00 časova.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži