Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Puno posla za izvršitelje
 
 

Puno posla za izvršitelje

racuniPrivatni izvršitelji tri meseca nakon imenovanja, u Kragujevcu imaju pune ruke posla. Za namirenje dugova nesavesnih platiša već su ih angažovala gotovo sva komunalna preduzeća u gradu. Prema rečima Stane Žunić, jedne od 4 izvršitelja iz Kragujevca, najveći broj gradjana izmiruje svoje obeveze već nakon prvog zaključka o izvršenju. Oni koji propuste da to učine u zakonskom roku, mogu očekivati administrativnu zabranu na deo primanja, a u krajnjem slučaju, popisivanje i prodaju imovine.

“Parking servis” je medju komunalnim preduzećima u Kragujevcu na ovaj način prvi poslao predloge za izvršenje, a do sada su to učnili i “Vodovod”, ”Čistoća”, “Tržnice” i “Gradska groblja”.

Izvršitelje je angažovala i “Elektrošumadija”, kao i Javno stambeno preduzeće, koje je nedavno pripremilo oko 7.000 predloga za izvršenje.

Izvor: RTK

Komentari  

 
0 #1 EgKg 14-09-2012 13:40
:lol: Hahahhahah, malo sutra.... :-x
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži