Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Montaže i demontaže Layher skela, podupirača i ostalih elemenata
 
 

Montaže i demontaže Layher skela, podupirača i ostalih elemenata

FIKI gradnja je firma koja pruža usluge montaže, demontaže i iznajmljivanje: skela, podupirača, oplata, vibro letvi i vibratora.

Ako se opredelite za usluge montaže i demontaže skela, podupirača i ostalih elemenata u tom slučaju naša firma preuzima na sebe sve obaveze od transporta pa do montaže i demontaže. Takođe se možete opredeliti i samo za uslugu iznajmljivanja i u toj situaciji Vi kao klijent preuzimate na sebe obaveze montaže i demontaže.

Skele koje se nalaze u našoj ponudi su skele nemačkog proizvođača “Layher”, najvećeg i najpoznatijeg svetskog proizvođača skela, koji je godinama unazad sinonim za efikasnost i pouzdanost. Reč je o ramovskim skelama koje se najčešće koriste prilikom rada na fasadama. “Layher” skele su vrlo pouzdane i lagane, pa je njihova montaža vrlo jednostavna i brza.

Podupirači ili šprajcevi služe kao samostalni i privremeni stubovi. Njihova namena u građevinarstvu je vrlo široka, ali najčešće se upotrebljavaju prilikom izrade ploče. Naša firma iznjamljuje podupirače raznih visina i nosivosti. Pogodnost je što su svi naši podupirači podesivi po visini, pa ih možete sami prilagođavati prema Vašim potrebama.

Oplata je nezaobilazna pomoćna oprema prilikom izrade betonskih zidova, stubova ali i prilikom drugih vrsta šalovanja. Sa oplatama znatno smanjujete vreme ali i potreban trud za obavljanje posla. „FIKI gradnja“ iznajmljuje i montira oplate bilo koje vrste.

FIKI gradnja u svojoj ponudi ima i vibro letve za iznajmljivanje. Vibro letve su obavezan alat koji se koristi prilikom ravnanja ploče.

Vršimo iznajmljivanje vibratora za beton. Vibrator za beton je alat koji znatno ubrzava i olakšava proces popunjavanja šalova. Brzo i jednostavno sabija i ujednačava beton kojim se upunjavaju šalovi.

Foto izvor: Layher.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži