Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Ministarstvo privrede najavilo novu investiciju za Kragujevac vrednu 7,9 miliona evra
 
 

Ministarstvo privrede najavilo novu investiciju za Kragujevac vrednu 7,9 miliona evra

Ministarstvo privrede Republike Srbije najavilo je da će u okviru novog investicionog zamaha u Srbiji, do sredine avgusta, radi realizacije investicionih projekata biti potpisano devet novih ugovora sa privrednim društvima.

 

Jedan od ugovora biće potpisan i sa „Shenchi Automotive“ za izgradnju proizvodnog pogona za proizvodnju delova za motorna vozila u Kragujevcu.

„Shenchi Automotive Parts“ u Kragujevcu će do kraja 2026. godine investirati 7,9 miliona evra i zaposliti 127 novih radnika, najavljeno je na sajtu Ministarstva privrede. Potpisivanjem ugovora, navodi Ministarstvo privrede ukupno će biti obezbeđene investicije u vrednosti od oko 320 miliona evra i dve i po hiljade novih radnih mesta za građane širom Srbije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži