Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Sve za štampu ili servis, idite u Vaš Copy Servis
 
 

Sve za štampu ili servis, idite u Vaš Copy Servis

Copy servis je pokrenuo svoju online platformu, aplikaciju i Web shop za svoje klijente. Sa tradicijom od 28 godina i skoro tri decijenije Copy servis danas zauzima jednu od liderskih pozicija u poslovanju servisiranja tonera i štampača. Prateći uvek moderne trendove poslovanja i potrebe svojih kupaca, ulagajući u moderne tehnologije, procedure i procese rada u svom sistemu poslovanja. Klijent je uvek bio prioritet u poslovanju Copy servisa. Tako je i danas prateći moderne tehnologije razvili su svoj sistem u saradnji sa MC Group koja je inovator na polju online sistema.

 

Ulaganje u moderne tehnologije kroz online sistem Copy servisa

Pokretanjem web shop-a, sajta, andorid aplikacije i online platforme sa nalozima za klijente započet je proces ulaganja u moderne online sisteme. Ulaganjem u svoj sistem Copy servis ulaže u svoje klijente koji će od sada moći da naručuju robu preko online platforme, kao i da kupuju ili rentiraju štampače i tonere preko modernog web shop-a. Sve ima za cilj da olakša, ubrza i unapredi procese rada kako klijentima tako i zaposlenima u Copy servisu.

Postanite i Vi klijent Copy servisa

Prodaja, servis i rentiranje čine tri osnovna procesa na koja je tim Copy servisa fokusiran i radi na stalnom unapređenju. Zahtevom za ponudu na kontakt strani sajta možete započeti prvi korak ka budućoj uspešnoj saradnji sa timom koji je uvek uz svoje klijente. Pored cene i kvalitetne i brze usluge koja karakteriše Copy Servis, možete dobiti dodatni konsalting koji je uređaj najbolje rešenje za Vašu firmu. Podrška klijentima u svakom segmentu poslovnog procesa je imperativ kome se uvek teži u radu sa svakim klijentom od male firme do kompanije. Godinama građen imidž održava se i danas. Ulaganjem u nove tehnologije i marketing povećava se segment tržišta, ali i lepeza usluga.

Više informacija možete dobiti na novoj web platformi gde možete: www.copyservis.com
Ovde možete kupiti, rentirati, ili naručiti Vaš novi uređaj za kancelarije ili potrošni material u vidu tonera i papira. Stalni klijenti mogu da preuzmu CS novu android aplikaciju na sajtu.

Što slogan kaže:
Sve za štampu ili servis, idite u Vaš Copy Servis.

INFO:
Copy Servis
034 50 11 50, 065 3743400
Internacionalnih brigada 66
34000 Kragujevac
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
www.copyservis.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži