Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Ekonomija Concept Manhattan prestavlja novi koncept modernih zgrada
 
 

Concept Manhattan prestavlja novi koncept modernih zgrada

Kompanija M Concept Group u predhodnoj godini ušla je sa podrškom projektu Ultra lux zgrade (lux.kragujevac.biz), pravljene za IT kompanije kod Fiata, u ovoj godini podrška ide projektu u kojem su prepoznate vrednosti koje deli MC Group i RS gradnja, a to je novi koncept modernih zgrada pod nazivom Manhattan Concept.

 

Ekipa portala KGbiz i KGonline predstavile su nam danas novu modernu zgradu: Duh Menhetna u Kragujevcu, moderni koncepti gradnje postaće standard gradnje kao što je Concept Manhattan, zato MCG predstavlja Vam novi projekat u Kragujevcu.

Zgrada

Kompanija “RS gradnja” počela je izgradnju stambeno-poslovnog objekta u Karađorđevoj ulici 26, koji nosi naziv Manhattan Concept. Reč je o modernom objektu, koji će biti izgrađen i opremljen najkvalitetnijim materijalima, a poseduje tri lokala, 13 stanova, penthaus, garažu, kao i privatno dvorište. Objekat se nalazi do ulice i zauzima dubinu od 30 metara placa, a isto toliko je predviđeno za privatno dvorište koje će imati razne sadržaje za odrasle i decu, kao što su senik sa šank-barom, zidani roštilj, dečije igralište, zelene površine koje će biti isprekidane stazama i klupama za sedenje. Ispod cele površine placa je podrum u koji će biti smešteni, pored lifta i stepeništa, garažna mesta za sve lokale i stanove i podrumske prostorije za sve stanove.

Extra

U prizemlju će se nalaziti tri lokala i privatno dvorište za stanare. Na prva tri sprata biće izgrađena po tri stana, na četvrtom i petom po dva stana, a na vrhu objekta penthaus.

Materijali

Zgrada se zida klima-blokom, a oblaže kamenom vunom i fasadnom ciglom. Kada je reč o stolariji, koristiće se nemački šestokomorni profili sa roletnama na motorni pogon i pripremom za komarnike, kao i troslojna stakla “četiri godičnja doba”. Zgrada će imati energetski pasoš B kategorije. U celom podrumu, svim kuhinjama, mokrim čvorovima i kupatilima biće urađena hidroizolacija proizvođača Sika. Takođe, u punoj površini stanova i lokala biće urađena i zvučna izolacija. U zgradi će biti postavljeno podno grejanje, na gas. U objektu će biti ugrađena najkvalitetnija keramika italijanske fabrike “Marazzi”, mahom velikih formata i u statusu imitacija prirodnog drveta. Sanitarija i kupatilska oprema biće najpoznatijih svetskih brendova “Ideal Standard” i “Rocca”. Radiće se konzolne varijante vodokotlića i WC šolja sa sporospuštajućim daskama, ugradne tuš baterije i kabine transparent ili sa staklima u boji.Pristup internetu i kablovskoj televiziji biće omogućen putem optičkih kablova sa izborom priključka na bilo kog provajdera iz Srbije. Stambeno poslovni objekat Manhattan Concept biće pod dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom.

Sve informacije o novom stambeno-poslovnom objektu Manhattan Concept, možete pronaći na društvenim mrežama RS gradnja, a kako naša ekipa ima informaciju da će da je u planu uz podršku M Concept Group u izradi novog sajta ili aplikacije na kome će se detaljno predstaviti kako postojeći tako i budući projekti RS gradnja.

This content has been locked. You can no longer post any comment.