Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Društvo Glovo u Kragujevcu
 
 

Glovo u Kragujevcu

Glovo, aplikacija za isporuku na zahtev, koja omogućava korisnicima da kupuju, primaju i šalju bilo koji proizvod unutar grada odmah, posle uspešnog starta u Beogradu i ekspanzije po gradovima Novi Sad, Pančevo, Niš i Subotica kreće sa radom i u Kragujevcu.

 

Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava naručivanje i dostavu bilo čega, od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata unutar gradske zone. Aplikacija građanima Kragujevca omogućava pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih mogu naručiti sve što im je potrebno. Pored navedenih postoje i kategorije – kurirska dostava i “bilo šta” preko koje korisnici mogu poručiti skoro sve što požele, sa prosečnim vremenom koji se mere u minutima.

Kompanija konstatno proširuje saradnju sa raznovrsnim partnerima iz maloprodaje uključujući restorane, supermarkete I apoteke, kako bi se naručeni proizvodi dostavili putem mreže kurira, tzv. Glovera, u roku od svega nekoliko minuta. Kragujevac je postao novi grad na tržištu Srbije gde korisnici Glovo aplikacije mogu da pristupe željenim lokacijama u svom gradu iz udobnosti svog doma, da kupe bilo koji proizvod, da ga isporuče odmah i plate preko aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, pa čak i gotovinom. Partneri sa kojima Glovo sarađuje u Kragujevcu su: poznati restorani, DM, IDEA, apotekarska ustanova Dr. Max...

Osim automobila, Glovo kuriri sa žutim torbama koriste i bicikle i skutere kao sredstvo isporuke, po kojima su i poznati u svetu kako bi se rasteretio gradski saobraćaj i ostvario pozitivan uticaj na očuvanje životne sredine. Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo za tržište Srbije izjavio je: “Glovo aplikacija je za godinu dana od početka rada na tržištu Srbije uspela da se pozicionira kao najpoželjna aplikacija za dostavu hrane i svega ostalog na zahtev korisnika, ali i kao poslovni partner koji daje podsticaj za razvoj lokalnog biznisa.

Širenje na gradsku zonu Kragujevca, odgovor je na rastući zahtev sugrađana da i oni, kao i Glovo korisnici u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu, Nišu, Subotici i širom sveta, mogu iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze brzo, jednostavno i lako da naruče sve što im je potrebno,” dodao je Đurović. Glovo aplikacija kao i sam proces rada i preuzimanja dostave je osmišljen tako da čuva i brine o bezbednosti i zdravlju svojih korisnika. Poštuju se svi zdravstveni standardi i preporuke Svetske zdravstvene organizacije tokom pandemije tako da je prvi izbor prilikom razmišljanja o tome kako naručiti naimrince i hranu iz restorana za sebe i svoju porodicu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži