Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Horoskop Evo dijete u skladu sa vašim horoskopskim znakom
 
 

Evo dijete u skladu sa vašim horoskopskim znakom

Bićete mnogo uspešniji u mršavljenju ako držite dijetu koja je u skladu sa vašim astrološkim profilom. Astrolozi preporučuju „astrodijetu“ kao najbolji metod za gubljenje kilograma. Svaki znak zodijaka ima svoje karakteristike kada se radi o jelu. Saznajte više o sebi i smršajte na prijatan i zdrav način uz ove predloge.

1) OVAN

Kombinacija izbalansirane ishrane i fizičke aktivnosti biće savršena za vas. Najbolja dijeta za vas je ona koja sadrži malo ugljenih hidrata i redovno vežbanje.
Pošto ste veoma istrajni u svemu čega se dohvatite, mršavljenje na ovaj način ne bi trebalo da predstavlja problem za vas.

2) BIK

Pošto mnogo volite da jedete slatko, za vas je najvažnije da smanjite unos šećera u svim oblicima. Treba da jedete što više ribe, jer je ona bogata omega 3 masnim kiselinama, koje su dobre za vaše zdravlje i koje kožu čine lepom. Jedite više malih obroka u toku dana.

3) BLIZANCI

Po prirodi ste veoma društveni, pa bi bilo dobro da se priključite nekom grupnom treningu ili da vežbate zajedno sa prijateljicom koja želi da smrša. Nađite vežbe i dijetu koji vam odgovaraju. Glavna prednost grupnog vežbanja je to što možete jedno drugo da motivišete kada ste neraspoloženi za vežbanje. Zato je veća šansa da ćete se držati isplaniranog.

4) RAK

Pošto nikad nemate dovoljno vremena, savetujemo vam da odaberete dijetu koje ne zahteva mnogo vremena za pripremanje hrane.

Dijeta bogata voćem, povrćem i žitaricama bila bi savršena za vas, pošto vašem telu obezbeđuje neophodne vitamine i minerale, a sadrži i dosta vode.

Ovakva ishrana pomaže u detoksikaciji i oslobađa vas suvišnih kilograma.

5) LAV

Vatreni znaci nisu mnogo strpljivi, pa im je najvažnije da dijeta bude brza i efikasna. Pošto želite brze rezultate, ubeđeni ste da ćete se osloboditi kilograma brže nego drugi. Ali pazite se. Ako izgubite kilograme brzo, brzo ćete ih i dobiti. Zbog toga je važno da se hranite bolje i zdravije i da se držite toga.

6) DEVICA

Morate da obratite više pažnje na svoje zdravlje, pošto imate običaj da preskačete obroke, što nije dobro. Nekoliko malih obroka dnevno ključ su za dobro varenje i upravljanje težinom. Pored toga, za pripremanje malih obroka ne treba mnogo vremena, pa možete ostatak vremena utrošiti na sebe.

7) VAGA

Poznato je da ste vi veoma neodlučni kada se radi o važnim odlukama. Ali kada se radi o ishrani, to nije slučaj.

Samo se držite izbalansirane dijete i zapamtite da treba dnevno da unosite 40 odsto ugljenih hidrata, 30 odsto proteina i 30 odsto masti.

8) ŠKORPIJA

Vi ste savršeni hedonista. Pošto uživate u hrani, lako se gojite. Kako se ne biste odrekli svega, pronađite dijetu koja je kombinacija nekih stvari koje volite da jedete i zdravih stvari.

9) STRELAC

Vi ste veoma aktivni u svim segmentima života, pa je za vas preporučljiva dijeta koja će vam dati dosta energije. Najbolja hrana koja će vam pomoći da budete energični tokom celog dana je meso. Otkrijte koja dijeta sa mesom vam najviše odgovara.

10) JARAC

Pošto ste veoma organizovani i dosledni, neće vam biti teško da se pridržavate svih pravila svoje dijete. Izaberite dijetu koja sadrži mnogo limunovog soka. Ove dijete su generalno osvežavajuće. One obezbeđuju vitamin C i energiju, eliminišu toksine iz tela i čiste organizam.

11) VODOLIJA

Za dijetu se obično odlučujete pred neki važan događaj, pa volite brze i drastične dijete koje ne traju dugo. Grozničavo pazite šta jedete jer želite da zasijate u svojoj najlepšoj haljini. Pazite više na sebe. Uskladite svoju ishranu i dani gladovanja će biti prošlost.

12) RIBE

Vaš glavni problem je to što u hrani nalazite utehu kada ste pod stresom. Pošto ste eketremno osetljivi i ranjivi, potrebna vam je dijeta koja će ojačati vaš nervni sistem. Unosite što manje šećera, jedite mnogo povrća i smejte se mnogo.

Izvor:Žena