Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Da li ste znali? Pogledajte: Devojčica zevnula tako jako da su joj usta ostala otvorena
 
 

Pogledajte: Devojčica zevnula tako jako da su joj usta ostala otvorena

zevanje_fMladoj Britanki po imenu Holi je na času izgleda bilo veoma dosadno, jer je zevnula tako jako da posle toga više nije mogla da zatvori usta. Situacija možda deluje smešno, ali zapravo je bila tragikomična, i za nju veoma neprijatna.

 Na svu sreću, njena pametna doktorka je imala spremno rešenje: u razjapljena usta joj je zaglavila onoliko štapića za sladoled koliko je moglo da stane, tako da su se njeni vilični mišići umorili od pritiska i ponovo su vratili vilicu u normalan položaj.

Na račun ove situacije bi bilo lako zbijati šale, ali ako se stavite u položaj sirote Holi, shvatićete da nije bilo baš preterano zabavno. Pogledajte video.

Izvor: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži