Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Da li ste znali? Novi veliki projekat Arene Fun Factory - Kragujvizija
 
 

Novi veliki projekat Arene Fun Factory - Kragujvizija

Pevači, glumci, plesači, muzičari…Svi vi koji imate bilo kakav drugi redak talenat, dođite, očekuju vas u ARF! Prvi put u našem gradu održaće se takmičenje pod nazivom “KRAGUJVIZIJA” koje će, nadamo se, postati tradicionalno. 27.12.2016. održaće se PRVI KRUG TAKMIČENJA za koje se možete prijaviti upravo do tog dana.

 

Ukoliko želite da postanete ZVEZDA našeg grada, da osvojite vredne nagrade i dobro se zabavi, prijavite se u Arena Fun Factory parku svakog dana od 10h do 22h ili na broj 060/4664-060.

Cena kotizacije je 400 dinara. 05.01.2017. će se održati drugi krug takmićenja, a VELIKO FINALE sa gostima iznenađenja planirano je za 10. januar 2017. godine.

Pobednicima su obezbeđene vredne nagrade i samostalni nastupi!

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži