Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Zabava Da li ste znali? Komplimenti koje svaki muškarac želi da čuje
 
 

Komplimenti koje svaki muškarac želi da čuje

Neki muškarci će tvrditi da im komplimenti ništa ne znače, ali nemojte im verovati. Možda im nisu toliko važni kao ženama, ali im se sviđa kada ih dobiju.

Stručnjaci za savetovanje parova kažu da svaki muškarac uživa u ovim komplimentima:

"Ponosna sam na tebe"

Čini se kao da se podrazumeva, ali mnoge žene ne daju do znanja muškarcima da ih stvarno poštuju i da ih oni čine ponosnima. To može biti kompliment o njegovom poslu, načinu na koji je nešto napravio ili pohvala zbog ponašanja prema vama, ali u svakom slučaju muškarci jako vole da čuju da neko ceni njihov trud.

"Zgodan si"

Muškarci ne priznaju koliko su sujetni, ali jesu i to podjednako kao i žene. Žele da čuju da su nam zgodni. Možda neće pokazati koliko im to znači, ali definitivno vole komplimente na račun sopstvenog izgleda.

"Hvala ti za…"

Neka sitnica koju napravi za vas možda je sasvim uobičajena, ali ako ste mu zahvalni recite mu to. Ako pustite da svaki njegov trud prođe nezapaženo, vremenom bi mogao da prestane da se trudi, a ako mu se samo zahvalite, sledeći put će to ponoviti, vrlo rado.

"Verujem ti"

Poverenje je u vezi najvažnije, a muškarac koji zna da pored sebe ima devojku koja mu veruje, odmah se oseća muževnije. Ovaj kompliment koriguje ponašanje koje bi ga moglo opovrgnuti, pa će tako muškarac koji zna da ima puno poverenje svoje devojke biti manje sklon prevari.

"Ja sam na tvojoj strani"

Kada se svađa sa prijateljima, rodbinom ili šefom, važno je da mu pokažete da ste na njegovoj strani. Vaša podrška mu je najvažnija, a ako zna da može računati na vaš, još će se više vezati.

 

 

Izvor: B92

Foto: badrfarha.com (model: Milan Nikolić)

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži