Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ženski kutak Kako izabrati savršene farmerke
 
 

Kako izabrati savršene farmerke

Farmerke su neizostavan deo garderobe, nose se često i stoga je važno da u njima izgledate najbolje što možete. Ako volite da pratite aktualne trendove pri kupovini ipak pripazite da takvi modeli odgovaraju vašoj građi. Izbor savršenih farmerki podjednako je težak zadatak koliko je i bitan. Uskladite svoj tip tela s određenim krojem farmerki i obavezno vodite računa da su odgovarajuće veličine.

Da bi naglasili pozitivne strane svoje figure i prikrili negativne, vodite se ovim jednostavnim pravilima:

1. Obline i šire bokove izbalansirajte farmerkama sa širim nogavicama (boot cut), i posebno naglasite ženstvenu figuru srednje visokim ili visokim strukom.

2. Punijoj figuri najviše laskaju farmerke koje su šireg kroja, to jest ujednačena širina od bokova do dna nogavice.

3. Sitna građa je idealna za ravne krojeve i uske farmerke niskog struka.

4. Za vitku figuru i duge noge nema saveta - vama odgovara svaki model!

Ovih nekoliko glavnih odrednica će vam pomoći u prvoj selekciji. Nakon toga naoružajte se strpljenjem i isprobajte što više modela da bi pronašli upravo onaj koji vam odgovara. Nipošto ne kupujte "napamet".


Izvor: smedia.rs
Foto: blic.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži