Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Zdravlje Elektrostimulisani mišići lica sa Mioliftom
 
 

Elektrostimulisani mišići lica sa Mioliftom

Kao i vi, znamo da niko nije srećan kada se na našim licima pojave znaci bora i opadajućih tonova. To je zbog godina, raznih briga, genetike, našeg načina života, ali i nedostatka redovne nege. Dakle, zaista nema čoveka – pogotovo kada je reč o lepšem polu – koji u nekoj fazi života ne želi da mu koža na licu bude uska i kao u ranoj mladosti, a to je tek sada u smislu čuvanja značenja. sa sada.

Invazivne procedure koje uključuju estetske procedure sada mogu izbrisati tragove koji su praktično nepovratni, ali nismo sasvim sigurni koliko su svi spremni da se podvrgnu ovim zahvatima. Ali ono što donosi novi talas entuzijazma javnosti za napredak u ovoj oblasti je tretman miolifta, koji je inovacija u svetu kozmetologije. Kada govorimo o tome, reč je o jedinoj nehirurškoj kompaniji koja ima efekte liftinga lica i vraća našem licu nekadašnju svežinu nakon odraza u ogledalu.

Šta je miolift?

je potpuno bolan i potpuno neinvazivan tretman i predstavlja tretman za električnu stimulaciju mimičnih mišića. Stimuliše aktivnu kontrakciju mišića lica, što rezultira povećanjem tonusa, i jedini je način da se mišići lica uspešno pokreću. Miolift deluje i sa niskofrekventnom strujom na koži lica, što dovodi do aktivacije elastičnih vlakana, ali i do stvaranja kolagena u dubljim slojevima epidermisa. Lagani i lagani dodir elektroda je jedino što ćete osetiti pri primeni miolifta, a oni sa mnogo nižim nivoom tolerancije na bol mogu imati utisak laganog peckanja i manja je struja koja se oslobađa tokom tretmana. prag iritacije nerva. Apsolutno svako od vas može biti siguran da ovaj tretman nema neželjenih efekata, jer ne dovodi do brzih kontrakcija mišića ili oštećenja vlakana. Miolift je zvanično odobren od strane FDA, tako da ne morate da brinete o bezbednosti ovog tretmana i može da doprinese neverovatnom podmlađivanju vaše umorne i koštane kože.


Efekti miolifta

Podizanje mišićnog tonusa, usporavanje stvaranja novih bora, ali i smanjenje i posvetljavanje postojećih bora je zbog dejstva mikrostruja tokom ovog tretmana. Limfna drenaža je važan deo tretmana miolifta i zahvaljujući njoj se postiže pun efekat zatezanja i liftinga. Ovaj tretman podrazumeva pet faza stimulacije, a to su: aktivacija elastina i kolagena, limfna drenaža, stimulacija mišića koji vremenom mogu postepeno atrofirati i stimulacija dotoka krvi u ovo područje.

Preporučuje se šest do deset ponavljanja tretmana, u zavisnosti od stanja i vrste epidermisa. Tada koža postaje elastična i duge bore se smanjuju, a fine linije i crni ožiljci potpuno nestaju. Miolift takođe osvetljava vid vaših kapaka, što je svima nama važno, i nesumnjivo podiže tonus i stimuliše mikrocirkulaciju po celom licu. I zaista: u grupi “lifting tretmani lica”, miolift usporava proces starenja i čini se da briše bar nekoliko godina života sa naših lica kako bismo ponovo mogli da živimo sa novim i obnovljenim samopouzdanjem.


Šta uzrokuje smanjenje našeg tonusa?

Možda nije neverovato, ali naše lice se sastoji od skoro 60 različitih mišića. Jedina aktivnost koja ih motiviše na povlačenje je trenje, i to samo 10% ukupne zapremine svih mišića lica. Kao rezultat toga, preostali mišići vremenom postaju tanji i slabiji, a godinama se razvija atrofija kao rezultat neaktivnosti.

Uvek nam se može činiti da je taj proces nezaustavljiv, ma koliko cenili svaki dan. To je mogao biti slučaj sve dok se sa površine nije pojavila elektrostimulacija miolifta. Ovim tretmanom svaki od 30 ili više mišića lica se tretira pojedinačno, a važno je znati da mikrostruje mogu da šalju električne impulse do centralnog dela mišića, što sve omogućava maksimalnu aktivaciju. Njegov vidljiv efekat je obnovljen i pojačan ton.

 

Lečenje mioliftom i preporuke

U kozmetičkom salonu Sože beauty tretman lepote mioliftom traje oko 60 minuta i veoma je udoban. Ovaj proces se odvija uz pomoć aparata najnovije generacije i obuhvata proceduru umivanja, zatim piling, zatim samu elektrostimulaciju, zatim nanošenje ampule, lifting maske i anti-red, i na kraju hidrataciju sa završnom kremom. Sve ovo radi profesionalna i obučena osoba.

Miolift treba da deluje na očišćenoj koži lica, ovo je savet profesionalnih kozmetologa. Higijenski tretman lica takođe treba sprovesti da bi se postigao njegov puni efekat. Delovanje mikrostruja uspeva da smiri odumrle ćelije i zatvori pore kože koje su se nakupile na površini našeg lica. One takođe sprečavaju pun unos kozmetike koja prati tretman. Ova vrsta elektrostimulacije se može izvoditi i preventivno, na mladoj koži lica u sklopu usporavanja procesa starenja, ali je uobičajeno da se sa mioliftingom počne kada su znaci starenja jasno vidljivi. U zavisnosti od tipa kože, efekti ovog liftinga se vide šest do deset meseci nakon serije miolifta, a zavisi i od kvaliteta nege koja se trenutno obavlja.

Miolift lica - iskustva

Rezultati miolifta su prilično impresivni nakon prethodnog iskustva. Na osnovu iskustva onih koji su isprobali ovaj tretman, najbolji je odgovor na pitanje koliko je ovaj tretman efikasan u podizanju mišićnog tonusa i kako može usporiti proces starenja.

Pošto mnogi imaju nizak prag bola, važno je znati da je ovo procedura koja je potpuno bolna i nema neželjenih efekata. Potpunost površine postiže se nakon serije od nekoliko uzastopnih tretmana, a efekti se mogu snimiti nakon početnog izlaganja električnim impulsima. Jednostavno, rezultati će biti vidljivi na vašem licu, jer se nakon serije tretmana procenat proizvodnje proteina povećava za skoro 50%, kolagena za 15%.

Može se reći da su žene starosti od 35 do 45 godina najzadovoljnije rezultatima miolifta iz prostog razloga što kod njih ima najuočljivije smanjenje tonusa, a zatim i najuočljiviju razliku u kvalitetu. prethodno. faze njihovog života. Neke od najstarijih populacija možda imaju različite poglede na ovaj tretman, ali oni koji su izabrali miolift su visoko hvalili ovaj tretman.

Godine prolaze i teku, a to se mora videti i na našim licima. Nažalost, ne postoji magični napitak za večnu mladost. Ali ono što znamo jeste da je miolift tu da zaboravimo broj godina koje smo proslavili, da sa osmehom dočekamo svaki drugi rođendan, ali i da volimo one koje svakodnevno vidimo u ogledalu.

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži