Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Kako odabrati najbolji poklon za Dan zaljubljenih?
 
 

Kako odabrati najbolji poklon za Dan zaljubljenih?

Simbolika darivanja vezuje se za važne datume u godini, kao što su proslava godišnjice, rođendana, diplomiranja, čina veridbe i venčanja, ali i neizostavnog i veoma značajnog Dana zaljubljenih. Ne samo da je važno kupiti materijalno skup predmet za voljenu osobu, već je simbilika izuzetno značajnija od samog novca izdvojenog za poklon.

 

Najbolji poklon za Dan zaljubljenih jeste onaj koji se bira sa posebnom pažnjom i posvećenošću, izdvojenim vremenom za pronalazak omiljenih sitnica, spremnošću na iscrpno istraživanje u vezi sa željama i očekivanjima, ambicijama i motivacijom. Prikladan poklon se jednostavno pronalazi za voljenu osobu čiji ukus nije istančan, dobro je poznat partneru, a takođe otvoreno sugeriše svoje želje i očekivanja.

Nakit od zlata ili srebra – za stil i drage uspomene

Nakit je poklon za Dan zaljubljenih koji se najčešće bira i to je opravdano praktičnošću, kao i uspomenama koje stvara svakodnevno. Bilo da je u pitanju žena ili muškarac, ogrlica sa simboličnim priveskom i gravurom važnih datuma i inicijala, izazvaće apsolutno oduševljenje. Zlato je izuzetno vredan i skup izbor, dok je danas popularno odabrati i srebro, kao vrlo jeftiniju, ali ne manje atraktivnu varijantu. Nakit kao poklon za Dan zaljubljenih posebno pogoduje damama, kao set sačinjen od minđuša i ogrlice, narukvice i privezaka, kao i drugih kombinacija. Kada je u pitanju zlato, pažljivo se bira boja – žuto kao tradicionalna opcija, dok su belo i roze danas popularnija i traženija opcija za poklon.

Prsten – poklon za 14. februar sa posebnom simbolikom

Neosporna činjenica jeste da nakit kao poklon za Dan zaljubljenih stvara sjajne uspomene, oduševljenje i radost. Ipak, kada se bira prsten za damu važno je biti oprezan, jer on simbolizuje veridbu i može izazvati zbunjenost. Ukoliko se odabere set nakita sačinjen od ogrlice, minđuša, narukvice i prstena, to je u potpunosti u redu, jer neće izazvati pomisao na veridbu.

Naravno, ukoliko je Dan zaljubljenih idealan datum za prosidbu, savršen poklon je nakit u obliku prstena od belog, žutog, roze zlata ili kombinacije tonova. Prsten treba da bude izrađen od zlata, dok se veličina okvirno procenjuje ili na osnovu postojećeg nakita koji dama nosi već na rukama.

Neizostavan deo Dana zaljubljenih – baloni, cveće i poslastice

Poklon za Dan zaljubljenih može da bude nakit, ili druge sitnice, ali najčešće konačnu odluku prati i kupovina cveća, romantičnih balona, slatkiša i pića. Baloni su postali važan deo svih obeležavanja datuma, pa tako i 14. februara, kada se predlažu aranžmani u obliku srca, inicijala, ili drugih simbiličnih elemenata.

Pored toga, za voljenu ženu se kupuje i cveće – buket, „box of flowers“, korpa i slično, što često prati neki drugi poklončić. Najbolje piće i omiljeni slatkiši predstavljaju deo dana u kojem se zajednički uživa, što stvara zadovoljstvo svakom od partnera.

Nije uvek jednostavno odabrati pravi poklon za Dan zaljubljenih, ali se sigurno isplati svaki trud, angažovanje, organizacija i planiranje, zbog čega se savetuje motivacija i posvećenost svakom detalju. Što više čula bude uključeno u razmatranje najboljih ideja, to će oduševljenje partnera biti veće i trajnije, a cilj darivanja i jeste da osmeh krasi lice voljene osobe.

foto: Pexels

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži