Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Evo kako ćete znati da ste pronašli pravu ljubav
 
 

Evo kako ćete znati da ste pronašli pravu ljubav

Srodne duše se pronalaze, ali neretko se dešava da ljudi ne znaju da ih prepoznaju, zbog čega potraga postaje teška misija. A kako vama ljubav ne bi izmakla za dlaku, vreme je da širom otvorite oči.

Svaki čovek ima svoju srodnu dušu, ali je za života ne nađu svi. Kada bi svaka priča imala hepi end, onda ljubav ne bi uopšte bila toliko komplikovana koliko jeste. Sve bi bilo jednostavno i znali bi da će prava osoba naići kad-tad, pa ne bi bilo nervoze, samoće i osećaja da ste za neke stvari zakasnili u životu.

Međutim, stvari nisu tako jednostavne i na srodnu dušu naiđu samo oni koji uvek drže oči širom otvorene i koji imaju sposobnost da prepoznaju da je neko prosto stvoren za njih. Ukoliko nemate šesto čulo za to, budite svesni sledećih situacija koje jasno govore da osobu koja je pored vas treba da zadržite zauvek.

Planovi i snovi

Trenutak u kojem maštate o budućnosti s novim partnerom može da otkrije puno. Ako vam neko uliva strah i nesigurnost, prava ljubav još nije na vidiku. Ali, ako jasno možete da zamislite ceo svoj život pored te osobe i pritom osećate neverovatno zadovoljstvo i uzbuđenje, reč je o najdubljoj ljubavi.

Isto je i s planovima za godišnji odmor, putovanje ili pak običnu večeru sledećeg vikenda. Šta su planovi bogatiji i čine vas srećnijima to je vaša ljubav jača.

Gestovi

Prava ljubav nije iskazana u brojkama i poklonima već u lepim gestovima koji govore više od reči. Kada ste spremni da svoje želje stavite na drugo mesto, a sve kako bi slobodno vreme proveli sa novim partnerom, reč je o pravoj ljubavi.

Isto važi i za slatke male ljubavne poruke koje tokom dana bez razmišljanja pošaljete partneru. Ako osećate potrebu za takvim spontanim činom znajte da ste zaljubljeni do ušiju.

Misli

I dok na reči i dela možemo da utičemo, misli su nešto sasvim drugačije. Upravo su one najbolji pokazatelj jeste li pronašli ljubav svog života. Ako je vaš partner prva osoba na koju pomislite na početku dana, poslednja koju vrtite u glavi pre spavanja ili pak ako ga se tokom dana bez ikakvoga razloga često setite, znajte da je reč o onom pravom.

Sličnosti i različitosti

Zajednički ciljevi i pogledi na svet veoma su važni za stabilnu ljubavnu vezu. To znači da osobe imaju zajedničke interese koji ih vode i koji će ih voditi kroz život.

Ali, i suprotnosti su i te kako važne. Ako ste vi i vaša ljubavna polovina različitih karaktera koji zajedno stvaraju jednu savršenu osobu reč je o nečemu mnogo dubljem i moćnijem.

Seks

Strast i žudnja koju osećamo prema partneru u samom početku veze neće trajati večno. Prava ljubav se ne krije u učestalosti odnosa i količini seksa već u snažnim emocijama i kvalitetu samog čina.

Nežnost, poljupci i snažna osećanja koja vas teraju da tokom seksa izrazite najdublje misli bilo rečima ili dodirima jasno govore da je osoba s kojom vodite ljubav ona prava.

Izvor:Telegraf.rs/Mojportal

Foto: StockSnap

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži