Trenutno se nalazite na strani: Slobodno vreme Magazin Ljubav i sex Top 13 seksualnih prekršaja zbog kojih ćete završiti u zatvoru
 
 

Top 13 seksualnih prekršaja zbog kojih ćete završiti u zatvoru

Smatrate da bi akrobacije koje neki ljudi izvode van kreveta trebalo da budu zakonom zabranjene? Nećete verovati, ali – možda negde i jesu.

Od upaljenog svetla do seksualnih igračaka, širom sveta se možete naći iza rešetaka zbog stvari za koje ste bili sigurni da su samo bezopasna zabava. Proverite u kojim su državama neki od seksualnih užitaka - kažnjivi.

Ujedinjeni Arapski Emirati

U Dubaiju će vas bilo kakvo javno pokazivanje emocija, čak i poljubac u obraz, koštati 10 dana u zatvoru. Oboje.

Urugvaj

Ako vas uhvate u krevetu s tuđom ženom, zakon dopušta njenom mužu da vas oboje ubije. Ili vas kastrira, a njoj odseče nos.

Juta

Kao i u većini zemalja ilegalno je ženiti blisku rodbinu... Ali ovde - samo pre starosti od 65 godina (ili 55, ako se dokaže da su obe strane neplodne).

Španija

U svakom slučaju sigurnije vam je da popijete koktel “Sex On The Beach”, nego da ga praktikujete. U Španiji su igrice na plaži zabranjene i mogu vas koštati i do 75.000 evra.

Teksas

Možete posedovati maksimalno šest vibratora - fioka puna igračkica smatra se prekršajem, koji će vas koštati do 4.000 dolara i/ili zatvorske kazne do jedne godine.

London


Seks na parkiranom motorciklu!? Ne-ne... Isto tako, ne nudite seks nepoznatim ženama, jer će vas to odvesti direktno u zatvor, a možete očekivati i kaznu od 250 dolara.

Flint, Mičigen

Preniskim nošenjem pantalona, gde je pogledima izloženo vaše donje rublje, zaradićete stotinjak dana zatvora i novčanu kaznu od 500 dolara.

Švedska

U kabinama za fotografisanje zabranjeno je slikanje celog tela, ali do struka, čak i u toplesu - nema problema.

Kalifornija

Protivzakonito je da bilo koji od partnera doživi orgazam pre drugog – za vreme predigre. Savršen izgovor da se predigra preskoči i odmah bacite na posao.

Mađarska

U Budimpešti je seks dozvoljen samo u mraku. Čak i u vašem domu, sa sopstvenom suprugom.

Virdžinija

Ne varajte. Preljuba će vam osim gneva prezrene žene doneti i kaznu od 250 dolara.

I za kraj, nešto sasvim bolesno...

Luizijana

Nekrofilija je - legalna.

Izvor:Dnevnik.hr

Foto: stokpic

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži